Sualtı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası sona erdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2017 - 10:59, Güncelleme: 24.07.2017 - 10:59
 

Sualtı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası sona erdi

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) 2017 faaliyet programı kapsamında Manisa’da gerçekleştirilen Türkiye Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Ege Sualtı, bayanlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi...
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) 2017 faaliyet programı kapsamında Manisa’da gerçekleştirilen Türkiye Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Ege Sualtı, bayanlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi takımları şampiyon oldu.21-23 Temmuz tarihleri arasında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Atatürk Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonada İzmir, İstanbul ve Antalya’dan 200 sporcu, 13 erkek ve 6 bayan takımı 3 gün boyunca nefes kesen maçlara imza attı. Erkekler kategorisinde yapılan mücadelelerde Ege Sualtı Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü ikinci, Ege Üniversitesi Spor Kulübü ise üçüncü oldu. bayanlarda ise maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yüzme Spor Kulübü şampiyonluk sevincini yaşadı. Türkiye ikinciliğini İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü kazanırken, üçüncülük kürsüsüne Göztepe Spor Kulübü çıktı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan, erkekler kategorisinde yapılan mücadelelerde şampiyonluk kupasını alan Ege Sualtı Spor Kulübü ve bayanlarda şampiyonluk kupasını alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yüzme Spor Kulübü’ne kupasını verdi. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı ise erkeklerde ikinci olan İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü’ne ve bayanlarda ikinci olan İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü’ne kupasını verdi.Su Altı Rugby’si Teknik Kurul Başkanı Levent Çavaş, üçüncü olan Ege Üniversitesi Spor Kulübü’ne ve Göztepe Spor Kulübü’ne kupalarını verdi. Törende konuşma yapan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın Manisa’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokmakçı, "Bu organizasyonu Manisa’da düzenlenmesini sağladığı için Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen’e çok teşekkür ediyorum. Fair Play çerçevesinde geçen müsabakalar içinde tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan ve dereceye giren takımları başarılarından dolayı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ve ayrıca bu organizasyonda yer alan değerli antrenörler ve hakemlerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan şampiyonaya katkılarından dolayı Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı’ya plaket takdim etti.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) 2017 faaliyet programı kapsamında Manisa’da gerçekleştirilen Türkiye Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Ege Sualtı, bayanlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi...

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) 2017 faaliyet programı kapsamında Manisa’da gerçekleştirilen Türkiye Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Ege Sualtı, bayanlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi takımları şampiyon oldu.

21-23 Temmuz tarihleri arasında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Atatürk Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonada İzmir, İstanbul ve Antalya’dan 200 sporcu, 13 erkek ve 6 bayan takımı 3 gün boyunca nefes kesen maçlara imza attı. Erkekler kategorisinde yapılan mücadelelerde Ege Sualtı Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü ikinci, Ege Üniversitesi Spor Kulübü ise üçüncü oldu. bayanlarda ise maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yüzme Spor Kulübü şampiyonluk sevincini yaşadı. Türkiye ikinciliğini İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü kazanırken, üçüncülük kürsüsüne Göztepe Spor Kulübü çıktı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan, erkekler kategorisinde yapılan mücadelelerde şampiyonluk kupasını alan Ege Sualtı Spor Kulübü ve bayanlarda şampiyonluk kupasını alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yüzme Spor Kulübü’ne kupasını verdi. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı ise erkeklerde ikinci olan İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü’ne ve bayanlarda ikinci olan İYTİK İzmir Yüzme Triathlon Spor Kulübü’ne kupasını verdi.

Su Altı Rugby’si Teknik Kurul Başkanı Levent Çavaş, üçüncü olan Ege Üniversitesi Spor Kulübü’ne ve Göztepe Spor Kulübü’ne kupalarını verdi. Törende konuşma yapan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı, Su Altı Rugby’si Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın Manisa’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokmakçı, "Bu organizasyonu Manisa’da düzenlenmesini sağladığı için Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen’e çok teşekkür ediyorum. Fair Play çerçevesinde geçen müsabakalar içinde tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan ve dereceye giren takımları başarılarından dolayı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ve ayrıca bu organizasyonda yer alan değerli antrenörler ve hakemlerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan şampiyonaya katkılarından dolayı Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hayrettin Hayri Tokmakçı’ya plaket takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.