Sultanlar geçit vermiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 21:58, Güncelleme: 12.11.2016 - 21:58
 

Sultanlar geçit vermiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 6’ncı haftasında İzmir temsilcisi Işıkkent Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi A grubu, 6’ncı hafta mücadelesinde Işıkkent Spor Kulübü...
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 6’ncı haftasında İzmir temsilcisi Işıkkent Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi A grubu, 6’ncı hafta mücadelesinde Işıkkent Spor Kulübü ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve voleybol severler izledi. Sezon başından beri oynadığı istikrarlı oyununu Işıkkent karşısında da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 18-25 kazandı, 0-1. İkinci sette iki takım da istediği hücumları buldu fakat rakibinin seti alacak direnci göstermesine izin vermeyen yeşil beyazlı temsilcimiz 21-25’lik skorla durumu 0-2 yaptı. Üçüncü sette de rakibi karşısında başarılı hücumlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, 19-25’lik skorla setlerde durumu 0-3 yaptı ve maçın sonucunu belirledi. Bu sonucun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 6 maçta elde ettiği 5 galibiyetle zirve yürüyüşünü sürdürdü.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 6’ncı haftasında İzmir temsilcisi Işıkkent Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi A grubu, 6’ncı hafta mücadelesinde Işıkkent Spor Kulübü...
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 6’ncı haftasında İzmir temsilcisi Işıkkent Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.
Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi A grubu, 6’ncı hafta mücadelesinde Işıkkent Spor Kulübü ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve voleybol severler izledi. Sezon başından beri oynadığı istikrarlı oyununu Işıkkent karşısında da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 18-25 kazandı, 0-1. İkinci sette iki takım da istediği hücumları buldu fakat rakibinin seti alacak direnci göstermesine izin vermeyen yeşil beyazlı temsilcimiz 21-25’lik skorla durumu 0-2 yaptı. Üçüncü sette de rakibi karşısında başarılı hücumlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, 19-25’lik skorla setlerde durumu 0-3 yaptı ve maçın sonucunu belirledi. Bu sonucun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 6 maçta elde ettiği 5 galibiyetle zirve yürüyüşünü sürdürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.