‘SUMATİK’ Muradiye’de hizmet vermeye başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 04.02.2018 - 15:53
 

‘SUMATİK’ Muradiye’de hizmet vermeye başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne “SUMATİK” montajı yaparak vatandaşlara fatura ödemelerinde ve kartlı sayaçlara kredi yüklemelerinde işlem kolaylığı sağladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne “SUMATİK” montajı yaparak vatandaşlara fatura ödemelerinde ve kartlı sayaçlara kredi yüklemelerinde işlem kolaylığı sağladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara işlem kolaylığı sağlamak adına ‘SUMATİK´ cihazlarını il geneline yaymak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne de “SUMATİK” cihazının montajı yapılarak hizmete alındı. Vatandaşlar, SUMATİK’lerle nakit ve kredi kartı kullanarak kolay bir şekilde fatura ödemelerini gerçekleştirecekler. 7 gün 24 saat hizmet veren SUMATİK’lerde ayrıca kartlı sayaçlar için su yükleme işlemleri de yapılabiliyor.Kartlı su sayacı kullanan abonelere rahatlık sağlayan SUMATİK uygulamasının mahallesinde hizmete girmesinden memnun olduğunu söyleyen Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, “Muhtarlık binamızın yakın noktasına montajı yapılan SUMATİK cihazı sayesinde işlemlerimizi artık kolaylıkla yapabileceğiz. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız mahalle meydanımızda bulunan SUMATİK cihazında işlemlerini kolaylıkla yapabilecekler. Bu sistem bizler için çok büyük kolaylık getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz mahallemiz ile yakından ilgileniyor. İnşallah MASKİ sayesinde yakın zamanda sağlıklı altyapıya da kavuşacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne “SUMATİK” montajı yaparak vatandaşlara fatura ödemelerinde ve kartlı sayaçlara kredi yüklemelerinde işlem kolaylığı sağladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne “SUMATİK” montajı yaparak vatandaşlara fatura ödemelerinde ve kartlı sayaçlara kredi yüklemelerinde işlem kolaylığı sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara işlem kolaylığı sağlamak adına ‘SUMATİK´ cihazlarını il geneline yaymak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ne de “SUMATİK” cihazının montajı yapılarak hizmete alındı. Vatandaşlar, SUMATİK’lerle nakit ve kredi kartı kullanarak kolay bir şekilde fatura ödemelerini gerçekleştirecekler. 7 gün 24 saat hizmet veren SUMATİK’lerde ayrıca kartlı sayaçlar için su yükleme işlemleri de yapılabiliyor.

Kartlı su sayacı kullanan abonelere rahatlık sağlayan SUMATİK uygulamasının mahallesinde hizmete girmesinden memnun olduğunu söyleyen Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, “Muhtarlık binamızın yakın noktasına montajı yapılan SUMATİK cihazı sayesinde işlemlerimizi artık kolaylıkla yapabileceğiz. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız mahalle meydanımızda bulunan SUMATİK cihazında işlemlerini kolaylıkla yapabilecekler. Bu sistem bizler için çok büyük kolaylık getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz mahallemiz ile yakından ilgileniyor. İnşallah MASKİ sayesinde yakın zamanda sağlıklı altyapıya da kavuşacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.