Şuşa’nın kurtuluşunu lokma hayrıyla kutladılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2020 - 15:06, Güncelleme: 09.11.2020 - 15:06
 

Şuşa’nın kurtuluşunu lokma hayrıyla kutladılar

AZERBAYCAN ORDUSU TARAFINDAN ERMENİ İŞGALİNDE BULUNAN KARABAĞ’DAKİ EN ÖNEMLİ KENT OLAN ŞUŞA’NIN 28 YIL SONRA KURTARILMASI MANİSA’DA AZERBAYCAN TÜRKLERİ ARASINDA DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. LOKMA HAYRIYLA ŞEHİTLER ANILIRKEN, AZERBAYCAN VE TÜRKİYE BAYRAKLARI İLE ‘TEK MİLLET İKİ DEVLET’ MESAJI VERİLDİ.
Azerbaycan ordusu tarafından Ermeni işgalinde bulunan Karabağ’daki en önemli kent olan Şuşa’nın 28 yıl sonra kurtarılması Manisa’da Azerbaycan Türkleri arasında da büyük bir coşkuyla kutlandı. Lokma hayrıyla şehitler anılırken, Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile ‘Tek millet iki devlet’ mesajı verildi. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Azerbaycanlı Ceyhun Mammadov ve Canpolat Mammadov kardeşlerin desteği ile Şuşa’nın kurtuluşu ve Bayrak Günü münasebetiyle lokma hayrı yaptı. Yunusemre ilçesindeki Altınçukuru Camii önünde yapılan lokma hayrına MHP Manisa İl Yönetim Kurulu üyesi Soner Ataibiş de katılarak destek verdi. Lokma hayrından sonra Yunusemre ilçesindeki Azerbaycan Kardeşlik Parkında gerçekleştirilen Şuşa’da azatlık kutlaması ve Bayrak Günü etkinliğinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları bir arada coşkuyla sallandı. Azerbaycanlı Ceyhun Mammadov ve Canpolat Mammadov kardeşlere lokma hayrı için teşekkür eden Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Taşdemir, “Şuşa’dan gelen zafer haberinin hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de büyük bir coşkuya neden oldu. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. İki devlet tek milletiz. Karabağ tamamen özgürlüğüne kavuşana kadar bu mücadele sürecek.” dedi.
AZERBAYCAN ORDUSU TARAFINDAN ERMENİ İŞGALİNDE BULUNAN KARABAĞ’DAKİ EN ÖNEMLİ KENT OLAN ŞUŞA’NIN 28 YIL SONRA KURTARILMASI MANİSA’DA AZERBAYCAN TÜRKLERİ ARASINDA DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. LOKMA HAYRIYLA ŞEHİTLER ANILIRKEN, AZERBAYCAN VE TÜRKİYE BAYRAKLARI İLE ‘TEK MİLLET İKİ DEVLET’ MESAJI VERİLDİ.

Azerbaycan ordusu tarafından Ermeni işgalinde bulunan Karabağ’daki en önemli kent olan Şuşa’nın 28 yıl sonra kurtarılması Manisa’da Azerbaycan Türkleri arasında da büyük bir coşkuyla kutlandı. Lokma hayrıyla şehitler anılırken, Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile ‘Tek millet iki devlet’ mesajı verildi.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Azerbaycanlı Ceyhun Mammadov ve Canpolat Mammadov kardeşlerin desteği ile Şuşa’nın kurtuluşu ve Bayrak Günü münasebetiyle lokma hayrı yaptı. Yunusemre ilçesindeki Altınçukuru Camii önünde yapılan lokma hayrına MHP Manisa İl Yönetim Kurulu üyesi Soner Ataibiş de katılarak destek verdi. Lokma hayrından sonra Yunusemre ilçesindeki Azerbaycan Kardeşlik Parkında gerçekleştirilen Şuşa’da azatlık kutlaması ve Bayrak Günü etkinliğinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları bir arada coşkuyla sallandı.

Azerbaycanlı Ceyhun Mammadov ve Canpolat Mammadov kardeşlere lokma hayrı için teşekkür eden Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Taşdemir, “Şuşa’dan gelen zafer haberinin hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de büyük bir coşkuya neden oldu. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. İki devlet tek milletiz. Karabağ tamamen özgürlüğüne kavuşana kadar bu mücadele sürecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.