Tarım işçisi çocuklardan etkilendi, kampanya başlattı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 15:09, Güncelleme: 10.04.2018 - 15:09
 

Tarım işçisi çocuklardan etkilendi, kampanya başlattı

Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın yaz aylarında tarım işlerinde çalışmak için Manisa’ya gelen çocuklardan etkilenerek başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Şanlıurfalı çocukların yüzü...
Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın yaz aylarında tarım işlerinde çalışmak için Manisa’ya gelen çocuklardan etkilenerek başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Şanlıurfalı çocukların yüzü gülecek. Okul yönetimi ve Yunusemre Belediyesinin de desteğini alan kampanyada toplanan yardımlar Şanlıurfa’nın Eyyübiye Tarlabaşı İlkokuluna gönderildi.Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın okul yönetiminin desteğini de alarak başlattığı yardım projesine Yunusemre Belediyesi de destek verdi. Yunusemre Belediyesi, okul yönetimi ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan yardımlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün önünde toplandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Cihat Yurtseven ve öğrenciler toplanan yardımları Şanlıurfa’ya gönderdi.Projenin öncüsü Başak Doğan, toplanan yardımların birçok öğrenciyi sevindireceğini söyleyerek şunları dile getirdi: “Manisa tarım alanlarında verimli bir yer olduğu için yaz aylarında çok fazla tarım işçisi Manisa’ya geliyor ve bu gelenlerin arasında çocuklar da var. Biz onlara yardım etmek amacıyla ülkemizin bir ucundan bir ucuna yardım eli uzattık. Bu yardımlar arasında kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı var. Umarım ellerine ulaşır.”Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Cihat Gülseven de projeye katkıda bulunan Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Okulumuzun 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın tamamen sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ederek bir proje başlattı. Bu projede bizim amacımız da onu desteklemekti. Yine aynı proje kapsamında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de projeye destek oldu. Hazırlanan hediyeler Başak Doğan’ın koordinesinde, Şanlıurfa Eyyübiye Tarlabaşı İlkokulu’na gönderilmek üzere toplandı. Desteklerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Kutuların içerisinde kıyafetler, kırtasiye malzemeleri, eğitim araç ve gereçleri, ayakkabı var” diye konuştu.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise belediye olarak eğitime, öğrencilere imkanları ölçüsünde her zaman destek verdiklerini ifade etti. Duyarlı öğrencinin bu davranışını takdir ettiğini dile getiren Başkan Çerçi şöyle konuştu: “Lise öğrencimiz ve okulumuzun güzel projelerine bizler de belediye olarak katkı yaptık. Toplanan yardımlar Şanlıurfa’da bulunan öğrenci kardeşlerimize gönderilecek. Emeği geçenlere ve katkısı olanlara çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.”
Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın yaz aylarında tarım işlerinde çalışmak için Manisa’ya gelen çocuklardan etkilenerek başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Şanlıurfalı çocukların yüzü...

Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın yaz aylarında tarım işlerinde çalışmak için Manisa’ya gelen çocuklardan etkilenerek başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Şanlıurfalı çocukların yüzü gülecek. Okul yönetimi ve Yunusemre Belediyesinin de desteğini alan kampanyada toplanan yardımlar Şanlıurfa’nın Eyyübiye Tarlabaşı İlkokuluna gönderildi.

Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın okul yönetiminin desteğini de alarak başlattığı yardım projesine Yunusemre Belediyesi de destek verdi. Yunusemre Belediyesi, okul yönetimi ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan yardımlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün önünde toplandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Cihat Yurtseven ve öğrenciler toplanan yardımları Şanlıurfa’ya gönderdi.

Projenin öncüsü Başak Doğan, toplanan yardımların birçok öğrenciyi sevindireceğini söyleyerek şunları dile getirdi: “Manisa tarım alanlarında verimli bir yer olduğu için yaz aylarında çok fazla tarım işçisi Manisa’ya geliyor ve bu gelenlerin arasında çocuklar da var. Biz onlara yardım etmek amacıyla ülkemizin bir ucundan bir ucuna yardım eli uzattık. Bu yardımlar arasında kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı var. Umarım ellerine ulaşır.”

Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Cihat Gülseven de projeye katkıda bulunan Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Okulumuzun 10. sınıf öğrencisi Başak Doğan’ın tamamen sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ederek bir proje başlattı. Bu projede bizim amacımız da onu desteklemekti. Yine aynı proje kapsamında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de projeye destek oldu. Hazırlanan hediyeler Başak Doğan’ın koordinesinde, Şanlıurfa Eyyübiye Tarlabaşı İlkokulu’na gönderilmek üzere toplandı. Desteklerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Kutuların içerisinde kıyafetler, kırtasiye malzemeleri, eğitim araç ve gereçleri, ayakkabı var” diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise belediye olarak eğitime, öğrencilere imkanları ölçüsünde her zaman destek verdiklerini ifade etti. Duyarlı öğrencinin bu davranışını takdir ettiğini dile getiren Başkan Çerçi şöyle konuştu: “Lise öğrencimiz ve okulumuzun güzel projelerine bizler de belediye olarak katkı yaptık. Toplanan yardımlar Şanlıurfa’da bulunan öğrenci kardeşlerimize gönderilecek. Emeği geçenlere ve katkısı olanlara çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.