Tarımsal sulama göletlerinde temizlik

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2016 - 14:37, Güncelleme: 16.12.2016 - 14:37
 

Tarımsal sulama göletlerinde temizlik

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde 8 mahallenin hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda verdiği destekle çiftçinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde 8 mahallenin hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda verdiği destekle çiftçinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesinin 8 mahallesinde hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor. Yağcılar, Kozaklar, Kışla, Sakallı, Uzunlar, Asmacık, Koruköy ve Akçaköy mahallelerinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinin temizlenmeye başladığını belirten Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kırsalda çiftçimizin yüzünü güldürecek projeler hayata geçiriyoruz. Ayrıca hali hazırda mahallelerimizde bulunan ve hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımız için büyük öneme sahip içme suyu göletlerinin de temizliğine başladık. 8 mahallede başlattığımız çalışmayla hayvanların da sağlıkları açısından önemli bir hizmet olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bircan Gençoğlu ayrıca, Yunusemre ilçesinde Örselli ve Osmancalı mahallelerinde de tarımsal sulama göletlerinin de temizlendiğini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde 8 mahallenin hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda verdiği destekle çiftçinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde 8 mahallenin hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda verdiği destekle çiftçinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesinin 8 mahallesinde hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerini temizliyor. Yağcılar, Kozaklar, Kışla, Sakallı, Uzunlar, Asmacık, Koruköy ve Akçaköy mahallelerinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinin temizlenmeye başladığını belirten Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kırsalda çiftçimizin yüzünü güldürecek projeler hayata geçiriyoruz. Ayrıca hali hazırda mahallelerimizde bulunan ve hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımız için büyük öneme sahip içme suyu göletlerinin de temizliğine başladık. 8 mahallede başlattığımız çalışmayla hayvanların da sağlıkları açısından önemli bir hizmet olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bircan Gençoğlu ayrıca, Yunusemre ilçesinde Örselli ve Osmancalı mahallelerinde de tarımsal sulama göletlerinin de temizlendiğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.