Tarımsal ürün alanlarına yerinde inceleme

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2020 - 10:19, Güncelleme: 10.04.2020 - 10:19
 

Tarımsal ürün alanlarına yerinde inceleme

MANİSA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ METİN ÖZTÜRK, YAŞANAN KÜRESEL SALGIN SÜRECİNDE TARIMSAL ÜRETİM ÇALIŞMALARINI İNCELEMEK, ÇİFTÇİLERE DESTEK OLMAK VE ONLARIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLEMEK AMACIYLA SAHA ÇALIŞMALARINA KATILDI.
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, yaşanan küresel salgın sürecinde tarımsal üretim çalışmalarını incelemek, çiftçilere destek olmak ve onların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla saha çalışmalarına katıldı. Gölmarmara ilçesine giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk burada domates fidesi diken üreticilerle bir araya geldi. Üreticilerle birlikte fide dikimi gerçekleştiren Öztürk, çiftçilerin sorularını da yanıtladı. “Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz” atasözüne vurgu yapan İl Müdürü Metin Öztürk, “Tarlalarımızı zamanında sürüp, ekmeli, çapalamalı, gereken iş ve işlemleri vaktinde gerçekleştirmeliyiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Tarımsal üretimimiz durmamalı. Hep beraber bu sıkıntılı günlerin de üstesinden geleceğiz. Bu süreçte çiftçilerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bizlerde onların bu zor zamanlarında yanında yer alıyor, teknik personellerimizle, bilgi ve birikimlerimizle onlara destek olmaya çalışıyoruz. İl ve 17 ilçe müdürlüğümüzdeki personellerimiz topyekun saha çalışmalarını aralıksız devam ediyorlar” dedi. İl Müdürü Öztürk, bağ ve buğday dikim alanlarında da incelemelerine devam etti.
MANİSA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ METİN ÖZTÜRK, YAŞANAN KÜRESEL SALGIN SÜRECİNDE TARIMSAL ÜRETİM ÇALIŞMALARINI İNCELEMEK, ÇİFTÇİLERE DESTEK OLMAK VE ONLARIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLEMEK AMACIYLA SAHA ÇALIŞMALARINA KATILDI.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, yaşanan küresel salgın sürecinde tarımsal üretim çalışmalarını incelemek, çiftçilere destek olmak ve onların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla saha çalışmalarına katıldı.

Gölmarmara ilçesine giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk burada domates fidesi diken üreticilerle bir araya geldi. Üreticilerle birlikte fide dikimi gerçekleştiren Öztürk, çiftçilerin sorularını da yanıtladı.

“Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz” atasözüne vurgu yapan İl Müdürü Metin Öztürk, “Tarlalarımızı zamanında sürüp, ekmeli, çapalamalı, gereken iş ve işlemleri vaktinde gerçekleştirmeliyiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Tarımsal üretimimiz durmamalı. Hep beraber bu sıkıntılı günlerin de üstesinden geleceğiz. Bu süreçte çiftçilerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bizlerde onların bu zor zamanlarında yanında yer alıyor, teknik personellerimizle, bilgi ve birikimlerimizle onlara destek olmaya çalışıyoruz. İl ve 17 ilçe müdürlüğümüzdeki personellerimiz topyekun saha çalışmalarını aralıksız devam ediyorlar” dedi.

İl Müdürü Öztürk, bağ ve buğday dikim alanlarında da incelemelerine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.