Taş boyayarak stres attılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2020 - 12:13, Güncelleme: 11.02.2020 - 12:13
 

Taş boyayarak stres attılar

Fotoğraf Ve Kitap Okuma Dışında Çeşitli Etkinliklerin Düzenlendiği Fotoğraf Kafe’de Taş Boyama Atölyesine Katılan Gençler, Birbirinden Güzel Magnet Yaparak Stres Attı.
Fotoğraf ve kitap okuma dışında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Fotoğraf Kafe’de taş boyama atölyesine katılan gençler, birbirinden güzel magnet yaparak stres attı. Manisa Fotoğraf Derneğinin hazırladığı proje sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığının verdiği hibe desteğiyle Manisa’da geçtiğimiz yıl açılan Fotoğraf Kafe’de, fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra değişik etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Katılımın yoğun olduğu ’Taş Boyama Atölyesi’ ile taş boyayan fotoğrafseverler, hem stres attı hem de taşlardan magnet yaptı. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, “Fotoğraf, gezi, kitap, sinema, müzik etkinliklerimize bir de taş boyama atölyesini ekledik. Amacımız hem stres atmak hem de marifetli ellerle taşlara güzel şekiller vermek. Atölyemize katılan tüm dostları kutluyorum. Etkinliklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.
Fotoğraf Ve Kitap Okuma Dışında Çeşitli Etkinliklerin Düzenlendiği Fotoğraf Kafe’de Taş Boyama Atölyesine Katılan Gençler, Birbirinden Güzel Magnet Yaparak Stres Attı.

Fotoğraf ve kitap okuma dışında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Fotoğraf Kafe’de taş boyama atölyesine katılan gençler, birbirinden güzel magnet yaparak stres attı.

Manisa Fotoğraf Derneğinin hazırladığı proje sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığının verdiği hibe desteğiyle Manisa’da geçtiğimiz yıl açılan Fotoğraf Kafe’de, fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra değişik etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Katılımın yoğun olduğu ’Taş Boyama Atölyesi’ ile taş boyayan fotoğrafseverler, hem stres attı hem de taşlardan magnet yaptı.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, “Fotoğraf, gezi, kitap, sinema, müzik etkinliklerimize bir de taş boyama atölyesini ekledik. Amacımız hem stres atmak hem de marifetli ellerle taşlara güzel şekiller vermek. Atölyemize katılan tüm dostları kutluyorum. Etkinliklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.