Tecrübeli golcü Manisa BBSK’de

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 16:54, Güncelleme: 08.07.2019 - 16:54
 

Tecrübeli golcü Manisa BBSK’de

Daha Önce Osmanlıspor Fk Ve Kardemir Karabükspor Formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de Mücadele Eden Ve Son Olarak Da Altınordu Forması Giyen Tecrübeli Golcü Serdar Deliktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2 Yıllığına Anlaştı.
Daha önce Osmanlıspor FK ve Kardemir Karabükspor formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ve son olarak da Altınordu forması giyen tecrübeli golcü Serdar Deliktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2 yıllığına anlaştı. TFF 2. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli forvet Serdar Deliktaş’ı renklerine bağladı. 32 yaşındaki hücum oyuncusu Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen törende 2 yıllığına Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Bora Çaylan da katıldı. İmza töreninin ardından konuşan tecrübeli golcü transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok güzel bir aileye geldim. Biz de elimizi taşın altına sonuna kadar koyacağız. İnşallah sezon sonunu şampiyonlukla taçlandıracağız” ifadelerinde bulundu. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz yıllarda Osmanlıspor FK ve Kardemir Karabükspor formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de mücadele etti. Deliktaş, geçtiğimiz sezon Altınordu formasıyla oynadığı Spor Toto 1. Lig’de 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 kez de asist yaptı.
Daha Önce Osmanlıspor Fk Ve Kardemir Karabükspor Formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de Mücadele Eden Ve Son Olarak Da Altınordu Forması Giyen Tecrübeli Golcü Serdar Deliktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2 Yıllığına Anlaştı.

Daha önce Osmanlıspor FK ve Kardemir Karabükspor formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ve son olarak da Altınordu forması giyen tecrübeli golcü Serdar Deliktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2 yıllığına anlaştı.

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli forvet Serdar Deliktaş’ı renklerine bağladı. 32 yaşındaki hücum oyuncusu Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen törende 2 yıllığına Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Bora Çaylan da katıldı.

İmza töreninin ardından konuşan tecrübeli golcü transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok güzel bir aileye geldim. Biz de elimizi taşın altına sonuna kadar koyacağız. İnşallah sezon sonunu şampiyonlukla taçlandıracağız” ifadelerinde bulundu.

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz yıllarda Osmanlıspor FK ve Kardemir Karabükspor formalarıyla Spor Toto Süper Lig’de mücadele etti. Deliktaş, geçtiğimiz sezon Altınordu formasıyla oynadığı Spor Toto 1. Lig’de 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 kez de asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.