Tevfik Lav Spor Tesisleri hızla yükseliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2018 - 14:01, Güncelleme: 21.02.2018 - 14:01
 

Tevfik Lav Spor Tesisleri hızla yükseliyor

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması noktasında önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha kazandırıyor. Tevfik Lav Spor Tesislerinin yıkılmasının ardından başlayan modern tesis inşaatında...
Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması noktasında önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha kazandırıyor. Tevfik Lav Spor Tesislerinin yıkılmasının ardından başlayan modern tesis inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor.Manisa’daki sportif alanların arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya uzun yıllar hizmet eden ancak yetersiz durumda bulunan Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu bölgeye modern bir tesis kazandıracak. İlk olarak eski tesisin yıkılmasının ardından modern Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin yapım çalışmalarına başlandı. Hızla devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla yaklaşık 3 bin 675 metrekare alanda 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kortu, tribün binası ile spor salonu yer alacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin spora yönlendirilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımızın, gençlerimizin daha yaşanılabilir bir Manisa’da vakit geçirmeleri için projeler ürettik. Yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binasının yer aldığı ayrıca 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detayların düşünüldüğü Tevfik Lav Spor Tesislerimiz modern haliyle gençlerimizin sportif anlamda kendilerini geliştirmeleri noktasında büyük pay sahibi olacaktır. Manisalı gençlerimize ve Manisa sporuna uzun yıllar hizmet verecek olan tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte de gençlerimiz için projeler üretmeye aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.
Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması noktasında önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha kazandırıyor. Tevfik Lav Spor Tesislerinin yıkılmasının ardından başlayan modern tesis inşaatında...

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması noktasında önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha kazandırıyor. Tevfik Lav Spor Tesislerinin yıkılmasının ardından başlayan modern tesis inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Manisa’daki sportif alanların arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya uzun yıllar hizmet eden ancak yetersiz durumda bulunan Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu bölgeye modern bir tesis kazandıracak. İlk olarak eski tesisin yıkılmasının ardından modern Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin yapım çalışmalarına başlandı. Hızla devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla yaklaşık 3 bin 675 metrekare alanda 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kortu, tribün binası ile spor salonu yer alacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin spora yönlendirilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımızın, gençlerimizin daha yaşanılabilir bir Manisa’da vakit geçirmeleri için projeler ürettik. Yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binasının yer aldığı ayrıca 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detayların düşünüldüğü Tevfik Lav Spor Tesislerimiz modern haliyle gençlerimizin sportif anlamda kendilerini geliştirmeleri noktasında büyük pay sahibi olacaktır. Manisalı gençlerimize ve Manisa sporuna uzun yıllar hizmet verecek olan tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte de gençlerimiz için projeler üretmeye aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.