Trap Grand Prix turnuvası korona virüs nedeniyle iptal edildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2020 - 15:35, Güncelleme: 13.03.2020 - 15:35
 

Trap Grand Prix turnuvası korona virüs nedeniyle iptal edildi

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE HAFTA SONU YAPILACAK OLAN TRAP GRAND PRİX TURNUVASI, KORONA VİRÜS ENDİŞESİ NEDENİYLE İPTAL EDİLDİĞİ DUYRULDU.
Manisa’nın Salihli ilçesinde hafta sonu yapılacak olan Trap Grand Prix Turnuvasının, korona virüs tedbirleri kapsamında iptal edildiği açıklandı. Salihli Belediyesi ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu işbirliğinde Türkiye’nin yedinci, Ege Bölgesi’nin en büyük Trap Skeet Atış Poligonu’nda hafta sonu yapılacak 2. Trap Grand Prix Turnuvası, yeni tip korona virüs (Kovid-19) endişesiyle iptal edildi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonu’nda hafta sonu yapılacak olan, 2.Trap Grand Prix Turnuvası’nın Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde çıkan ve birçok ülkeye yayılan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında iptal edildiğini söyledi.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE HAFTA SONU YAPILACAK OLAN TRAP GRAND PRİX TURNUVASI, KORONA VİRÜS ENDİŞESİ NEDENİYLE İPTAL EDİLDİĞİ DUYRULDU.

Manisa’nın Salihli ilçesinde hafta sonu yapılacak olan Trap Grand Prix Turnuvasının, korona virüs tedbirleri kapsamında iptal edildiği açıklandı.

Salihli Belediyesi ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu işbirliğinde Türkiye’nin yedinci, Ege Bölgesi’nin en büyük Trap Skeet Atış Poligonu’nda hafta sonu yapılacak 2. Trap Grand Prix Turnuvası, yeni tip korona virüs (Kovid-19) endişesiyle iptal edildi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonu’nda hafta sonu yapılacak olan, 2.Trap Grand Prix Turnuvası’nın Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde çıkan ve birçok ülkeye yayılan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında iptal edildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.