Tuğgeneral Yıldırım’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 27.07.2020 - 12:11
 

Tuğgeneral Yıldırım’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

MANİSA İL JANDARMA ALAY KOMUTANI TUĞGENERAL SELÇUK YILDIRIM KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ MANİSA ŞUBESİNİ ZİYARET EDEREK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN BAYRAMINI KUTLADI.
Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesine ziyaret gerçekleştirildi. Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesini ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı. Ziyarette konuşan Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, “Başta şehit aileleri ve gaziler, Başkanımız Gazi Ümit Taydaş olmak üzere ziyarette hazır bulunan Salihli İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Babası Abdullah Varol, Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Kardeşi Ahmet İlter ve çok sayıda ziyarete katılım gösteren yanı sıra tüm şehit yakını ve gazinin bayramını mübarek eder, daima yanlarında olduğumuzu ifade ederim” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ise, “Değerli Komutanım, ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sizin de bayramınız mübarek olsun. Devletimiz yanımızda, şehit yakını ve gazileri onurlandırdınız.” diye konuştu.
MANİSA İL JANDARMA ALAY KOMUTANI TUĞGENERAL SELÇUK YILDIRIM KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ MANİSA ŞUBESİNİ ZİYARET EDEREK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN BAYRAMINI KUTLADI.

Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesine ziyaret gerçekleştirildi.

Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesini ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.

Ziyarette konuşan Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, “Başta şehit aileleri ve gaziler, Başkanımız Gazi Ümit Taydaş olmak üzere ziyarette hazır bulunan Salihli İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Babası Abdullah Varol, Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Şehit Kardeşi Ahmet İlter ve çok sayıda ziyarete katılım gösteren yanı sıra tüm şehit yakını ve gazinin bayramını mübarek eder, daima yanlarında olduğumuzu ifade ederim” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ise, “Değerli Komutanım, ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sizin de bayramınız mübarek olsun. Devletimiz yanımızda, şehit yakını ve gazileri onurlandırdınız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.