TÜGVA 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2017 - 17:44, Güncelleme: 13.08.2017 - 17:44
 

TÜGVA 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.TÜGVA Manisa İl Temsilcilik Merkezinde, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ve merkez yetkililerinin katılımıyla, gerçekleştirilen genel...
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.TÜGVA Manisa İl Temsilcilik Merkezinde, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ve merkez yetkililerinin katılımıyla, gerçekleştirilen genel kurul sonrasında Manisa kurucu İl Temsilcisi olarak görevine başlayan Mehmet Önal ve yönetim kurulu ile bir dönem daha devam edilmesi kararı alındı. Genel Kurul konuşmasında İl Temsilcisi Mehmet Önal geçirilen dönem içerisinde gençlerin kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri 200’ü aşkın faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek yeni dönem içerisinde nezaket, feraset, dirayet ve en önemlisi her gencin kendini gerçekleştirebileceğini gösterebilecek bir cesaret ile yol almaya devam edeceklerini belirtti.Genel Kurulda konuşmasını gerçekleştiren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ise Türkiye genelinde bir gençlik hareketi haline gelmiş olan TÜGVA faaliyetlerinin başarısının temelini samimiyetin oluşturduğuna dikkat çekti. Kendisinin de Manisalı olması dolayısıyla Manisa faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Kazak yeni dönemde de İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetiminin başarılı grafiğinin artarak devam edeceğine olan inancını belirtti.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurul hediye takdimi ve Asr Suresi okunması ile bitirildi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.TÜGVA Manisa İl Temsilcilik Merkezinde, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ve merkez yetkililerinin katılımıyla, gerçekleştirilen genel...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

TÜGVA Manisa İl Temsilcilik Merkezinde, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ve merkez yetkililerinin katılımıyla, gerçekleştirilen genel kurul sonrasında Manisa kurucu İl Temsilcisi olarak görevine başlayan Mehmet Önal ve yönetim kurulu ile bir dönem daha devam edilmesi kararı alındı. Genel Kurul konuşmasında İl Temsilcisi Mehmet Önal geçirilen dönem içerisinde gençlerin kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri 200’ü aşkın faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek yeni dönem içerisinde nezaket, feraset, dirayet ve en önemlisi her gencin kendini gerçekleştirebileceğini gösterebilecek bir cesaret ile yol almaya devam edeceklerini belirtti.

Genel Kurulda konuşmasını gerçekleştiren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ise Türkiye genelinde bir gençlik hareketi haline gelmiş olan TÜGVA faaliyetlerinin başarısının temelini samimiyetin oluşturduğuna dikkat çekti. Kendisinin de Manisalı olması dolayısıyla Manisa faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Kazak yeni dönemde de İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetiminin başarılı grafiğinin artarak devam edeceğine olan inancını belirtti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurul hediye takdimi ve Asr Suresi okunması ile bitirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.