TÜGVA’dan ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 13:16, Güncelleme: 15.03.2017 - 13:16
 

TÜGVA’dan ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmeleri amacıyla, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği...
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmeleri amacıyla, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ’’Çizimlerle 40 Hadis’’ adlı resim yarışması düzenliyor.TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal, Türkiye genelinde ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ’’Çizimlerle 40 Hadis’’ yarışması hakkında bilgi verdi. Son başvuru tarihinin 10 Nisan olarak belirlendiği yarışmada, dereceye giren öğrencilere altın ve para ödülü verileceği belirtildi. Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa İl Temsilcisi Önal, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye genelinde düzenlenen ve 5, 6, 7 ve 8. sınıfları kapsayan ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışmamız ile gençlerimiz hem hayal dünyalarını ifade etme imkanı bulabilecekler hem de hadisleri öğrenerek hayatlarını daha bereketli geçirebileceklerdir. İçeriği itibari ile gençlerimize çok yönlü bir gelişim ve destek imkanı sunan yarışmamıza Manisa’daki genç kardeşlerimizin yoğun katılım göstermesini bekliyoruz” dedi.Son başvuru 10 NisanYarışma hakkında ise TÜGVA Manisa Ortaokullar Koordinatörü Ömer Rona, yarışma ile ilgili başvuru sürecinin internet üzerinden www.tugva.org adresinden yapılacağını vurgulayarak, başvuru detaylarını aktardı. Rona, “Yarışmamız, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okulların tüm 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. Yarışmaya ortaokul öğrencileri, büyüklüğü en az A4 ölçülerinde kağıtlara yapılmış resimler ile katılabilir. Resimler resim kâğıdı boyutundaki bir mukavva karton üzerine yapıştırılacak ve resimlerin yıpranmaması için iki mukavva karton arasında gönderilecektir. Yarışmaya her öğrenci en fazla 3 çalışma ile katılacaktır. Yarışmaya katılacak öğrenciler başvuru için TÜGVA web sitesindeki başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuru yapıldıktan sonra yarışmacının eseri, posta veya kargo yolu ile TÜGVA Genel Merkezine gönderilmelidir. Yarışmacıya ait olan resmin ön yüzünde hiçbir bilgi bulunmayacaktır. Resmin arka yüzünün sağ üst bölümünde ise öğrencinin adı-soyadı, katıldığı il, öğrenim gördüğü okul adı ve çizdiği hadis yazılacaktır. Son başvuru tarihi 10 Nisan olan yarışmada; Manisa il birincisi tam altın, il ikincisi yarım altın, il üçüncüsü çeyrek altın ödülü kazanacaklar. İl değerlendirmeleri sonrasında Türkiye geneli olarak yapılacak değerlendirmede dereceye girenler ise Türkiye birincisi 7 bin TL, Türkiye ikincisi 5 bin TL, Türkiye üçüncüsü 3 bin TL ödül kazanmış olacak.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmeleri amacıyla, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmeleri amacıyla, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ’’Çizimlerle 40 Hadis’’ adlı resim yarışması düzenliyor.

TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal, Türkiye genelinde ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ’’Çizimlerle 40 Hadis’’ yarışması hakkında bilgi verdi. Son başvuru tarihinin 10 Nisan olarak belirlendiği yarışmada, dereceye giren öğrencilere altın ve para ödülü verileceği belirtildi. Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa İl Temsilcisi Önal, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye genelinde düzenlenen ve 5, 6, 7 ve 8. sınıfları kapsayan ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışmamız ile gençlerimiz hem hayal dünyalarını ifade etme imkanı bulabilecekler hem de hadisleri öğrenerek hayatlarını daha bereketli geçirebileceklerdir. İçeriği itibari ile gençlerimize çok yönlü bir gelişim ve destek imkanı sunan yarışmamıza Manisa’daki genç kardeşlerimizin yoğun katılım göstermesini bekliyoruz” dedi.

Son başvuru 10 Nisan

Yarışma hakkında ise TÜGVA Manisa Ortaokullar Koordinatörü Ömer Rona, yarışma ile ilgili başvuru sürecinin internet üzerinden www.tugva.org adresinden yapılacağını vurgulayarak, başvuru detaylarını aktardı. Rona, “Yarışmamız, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okulların tüm 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. Yarışmaya ortaokul öğrencileri, büyüklüğü en az A4 ölçülerinde kağıtlara yapılmış resimler ile katılabilir. Resimler resim kâğıdı boyutundaki bir mukavva karton üzerine yapıştırılacak ve resimlerin yıpranmaması için iki mukavva karton arasında gönderilecektir. Yarışmaya her öğrenci en fazla 3 çalışma ile katılacaktır. Yarışmaya katılacak öğrenciler başvuru için TÜGVA web sitesindeki başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuru yapıldıktan sonra yarışmacının eseri, posta veya kargo yolu ile TÜGVA Genel Merkezine gönderilmelidir. Yarışmacıya ait olan resmin ön yüzünde hiçbir bilgi bulunmayacaktır. Resmin arka yüzünün sağ üst bölümünde ise öğrencinin adı-soyadı, katıldığı il, öğrenim gördüğü okul adı ve çizdiği hadis yazılacaktır. Son başvuru tarihi 10 Nisan olan yarışmada; Manisa il birincisi tam altın, il ikincisi yarım altın, il üçüncüsü çeyrek altın ödülü kazanacaklar. İl değerlendirmeleri sonrasında Türkiye geneli olarak yapılacak değerlendirmede dereceye girenler ise Türkiye birincisi 7 bin TL, Türkiye ikincisi 5 bin TL, Türkiye üçüncüsü 3 bin TL ödül kazanmış olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.