Tuna ve ekibi güven tazeledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2016 - 16:37, Güncelleme: 11.12.2016 - 16:37
 

Tuna ve ekibi güven tazeledi

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ramazan Tuna güven tazeledi.Saygı Duruşunda bulunulması...
Manisa’nın Selendi ilçesinde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ramazan Tuna güven tazeledi.Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturularak, divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığını Sait Örs’ün yaptığı genel kurulda faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edilirken 2016-2017 tahmini bütçe de onaylandı. Olağan genel kurula derneğe kayıtlı 35 üyeden 25’i katıldı. Seçimde mevcut Başkan Ramazan Tuna ve yönetimi 2 yıllığına üyeler tarafından tekrar göreve seçildi. Ramazan Tuna Başkanlığında oluşturulan Yeni Yönetimde eski Yönetim Kurulu üyeleri olan Özay Kılıç, Hasan Ekici, İbrahim Dönmez, Mehmet Emin Işık, Hikmet Yılmaz ve Ali Koçdemir yer aldı.
Manisa’nın Selendi ilçesinde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ramazan Tuna güven tazeledi.Saygı Duruşunda bulunulması...
Manisa’nın Selendi ilçesinde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ramazan Tuna güven tazeledi.
Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturularak, divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığını Sait Örs’ün yaptığı genel kurulda faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edilirken 2016-2017 tahmini bütçe de onaylandı. Olağan genel kurula derneğe kayıtlı 35 üyeden 25’i katıldı. Seçimde mevcut Başkan Ramazan Tuna ve yönetimi 2 yıllığına üyeler tarafından tekrar göreve seçildi. Ramazan Tuna Başkanlığında oluşturulan Yeni Yönetimde eski Yönetim Kurulu üyeleri olan Özay Kılıç, Hasan Ekici, İbrahim Dönmez, Mehmet Emin Işık, Hikmet Yılmaz ve Ali Koçdemir yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.