Turgutlu Belediyesi aile sağlığı merkezlerini dezenfekte etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2020 - 11:14, Güncelleme: 19.03.2020 - 11:14
 

Turgutlu Belediyesi aile sağlığı merkezlerini dezenfekte etti

TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİNİN İLAÇLAMA MESAİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. EKİPLER TARAFINDAN ÇOCUK OYUN PARKLARI, CAMİLER, BEKLEME DURAKLARI VE RESMİ KURUMLARIN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜRKEN İLÇEDEKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ DE DEZENFEKTE EDİLDİ.
Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin ilaçlama mesaisi aralıksız devam ediyor. Ekipler tarafından çocuk oyun parkları, camiler, bekleme durakları ve resmi kurumların dezenfekte çalışmaları sürdürülürken ilçedeki aile sağlığı merkezleri de dezenfekte edildi. Korona virüs tehlikesine karşı alınan önlemler kapsamında Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 1, 2, 4, 8, 9, 12 no’lu aile sağlık merkezleri, 5 no’lu Enes Sevil Aile Sağlığı Merkezi, 7 no’lu Gözde Erkan Aile Sağlığı Merkezi, Neriman Gürel Aile Sağlığı Merkezi, Çıkrıkçı Aile Sağlığı Merkezi, Dağmarmara Aile Sağlığı Merkezi, Derbent Aile Sağlığı Merkezi, İzzettin Aile Sağlığı Merkezi, Urganlı Aile Sağlığı Merkezi, Urganlı İstasyonu, Urganlı Jandarma Karakolu ve bankamatiklerin ilaçlama işlemlerini tamamladı. “Korona virüs tedbirlerimiz devam ediyor” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tüm dünya coğrafyasında olduğu gibi ülkemiz için de tehdit haline gelen korona virüse yönelik çalışma ve tedbirlerimiz sürüyor. İlçemizde bulunan camilerimizi, çocuk oyun alanlarımızı, bekleme duraklarımızı, devlet hastanemizi ve resmi kurumlarımızın ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda ilaçlama çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİNİN İLAÇLAMA MESAİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. EKİPLER TARAFINDAN ÇOCUK OYUN PARKLARI, CAMİLER, BEKLEME DURAKLARI VE RESMİ KURUMLARIN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜRKEN İLÇEDEKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ DE DEZENFEKTE EDİLDİ.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin ilaçlama mesaisi aralıksız devam ediyor. Ekipler tarafından çocuk oyun parkları, camiler, bekleme durakları ve resmi kurumların dezenfekte çalışmaları sürdürülürken ilçedeki aile sağlığı merkezleri de dezenfekte edildi.

Korona virüs tehlikesine karşı alınan önlemler kapsamında Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 1, 2, 4, 8, 9, 12 no’lu aile sağlık merkezleri, 5 no’lu Enes Sevil Aile Sağlığı Merkezi, 7 no’lu Gözde Erkan Aile Sağlığı Merkezi, Neriman Gürel Aile Sağlığı Merkezi, Çıkrıkçı Aile Sağlığı Merkezi, Dağmarmara Aile Sağlığı Merkezi, Derbent Aile Sağlığı Merkezi, İzzettin Aile Sağlığı Merkezi, Urganlı Aile Sağlığı Merkezi, Urganlı İstasyonu, Urganlı Jandarma Karakolu ve bankamatiklerin ilaçlama işlemlerini tamamladı.

“Korona virüs tedbirlerimiz devam ediyor”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tüm dünya coğrafyasında olduğu gibi ülkemiz için de tehdit haline gelen korona virüse yönelik çalışma ve tedbirlerimiz sürüyor. İlçemizde bulunan camilerimizi, çocuk oyun alanlarımızı, bekleme duraklarımızı, devlet hastanemizi ve resmi kurumlarımızın ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda ilaçlama çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.