Turgutlu Belediyesi cami ve okul bahçelerini dezenfekte ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2020 - 13:54, Güncelleme: 27.05.2020 - 13:54
 

Turgutlu Belediyesi cami ve okul bahçelerini dezenfekte ediyor

TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 29 MAYIS CUMA GÜNÜ YENİDEN İBADETE AÇILACAK CAMİLER VE İBADETLERİN YAPILACAĞI OKUL BAHÇELERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN İSE EKİPLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.
Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 29 Mayıs Cuma günü yeniden ibadete açılacak camiler ve ibadetlerin yapılacağı okul bahçelerinde dezenfekte çalışmalarına başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise ekipler tarafından yürütülen dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır kapalı olan ve cuma günü yeniden ibadete açılacak olan camiler ile avlu ve bahçelerde yeterli alan bulunmayan camilerin yerine ibadetlerin yapılacağı okul bahçelerinde Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise cami ve okul bahçelerinde ekiplerce sürdürülen dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. Cami ve okul bahçelerinde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan Başkan Çetin Akın, “Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır kapalı olan camilerimiz cuma günü yeniden ibadete açılıyor. İbadetlerini gerçekleştirmek için camilerimize ve okul bahçelerimize gidecek olan vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Cuma gününe kadar ibadete açılacak olan cami ve okullarımızda dezenfekte çalışmalarını tamamlayacağız. Korona virüs salgınından kendimizi ve çevremizi korumak için camilerimiz ile okul bahçelerimizde maske kullanalım ve sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak ibadetlerimizi gerçekleştirmeyi unutmayalım” dedi.
TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 29 MAYIS CUMA GÜNÜ YENİDEN İBADETE AÇILACAK CAMİLER VE İBADETLERİN YAPILACAĞI OKUL BAHÇELERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN İSE EKİPLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 29 Mayıs Cuma günü yeniden ibadete açılacak camiler ve ibadetlerin yapılacağı okul bahçelerinde dezenfekte çalışmalarına başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise ekipler tarafından yürütülen dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi.

Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır kapalı olan ve cuma günü yeniden ibadete açılacak olan camiler ile avlu ve bahçelerde yeterli alan bulunmayan camilerin yerine ibadetlerin yapılacağı okul bahçelerinde Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise cami ve okul bahçelerinde ekiplerce sürdürülen dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi.

Cami ve okul bahçelerinde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan Başkan Çetin Akın, “Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır kapalı olan camilerimiz cuma günü yeniden ibadete açılıyor. İbadetlerini gerçekleştirmek için camilerimize ve okul bahçelerimize gidecek olan vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Cuma gününe kadar ibadete açılacak olan cami ve okullarımızda dezenfekte çalışmalarını tamamlayacağız. Korona virüs salgınından kendimizi ve çevremizi korumak için camilerimiz ile okul bahçelerimizde maske kullanalım ve sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak ibadetlerimizi gerçekleştirmeyi unutmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.