Turgutlu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2018 - 12:56, Güncelleme: 05.09.2018 - 12:56
 

Turgutlu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Turgutlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Başkan...
Turgutlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Başkan Şirin’in yaptığı açılış konuşmasının ardından gündemin ilk maddesi olan 2018 Ağustos ayı meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.Gündemin bir diğer maddesi olan İlteriş Yağcıoğlu’nun istifası nedeniyle boşalan İmar Komisyonu üye seçiminde MHP Meclis Üyesi Yaşar Kozak seçildi. Başkan Şirin Kozak’a yeni görevinde başarılar diledi. Sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülmesinde ise ihtiyaç duyulan dört farklı kadroya sözleşmeli personel alımı oy birliği ile kabul edildi. Bir diğer gündem maddesi ise Şehitler Mahallesi Yedieylül Yolu’nda bulunan ilan ve reklam vergilerinin tahakkuku ve tahsilinin Turgutlu Belediyesi olarak yapılması oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Turgay Şirin “Bilindiği üzere Prestij Caddeleri’nin ilan ve reklam vergilerinin tahsisini Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Biz de Altay Meydanından sonra kalan kısımların ilan ve reklam vergilerini tahsis etmek istiyoruz. Strateji Geliştirme Müdürlüğümüzün bir talebi oldu” dedi. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek karar bağlandı. Gündemin son maddesi olan muhtelif taşınmazların satışları için Belediye encümenine ihale ve satış yetkinin görüşülmesi konusunda AK Partili 8 meclis üyesinin red, MHP’li 14 meclis üyesinin kabul oyu vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Şirin, Eylül ayı oturumunu sonlandırırken alınan kararların hayırlı olmasını temenni ederek, kararların alınmasına emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etti.
Turgutlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Başkan...

Turgutlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Başkan Şirin’in yaptığı açılış konuşmasının ardından gündemin ilk maddesi olan 2018 Ağustos ayı meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan İlteriş Yağcıoğlu’nun istifası nedeniyle boşalan İmar Komisyonu üye seçiminde MHP Meclis Üyesi Yaşar Kozak seçildi. Başkan Şirin Kozak’a yeni görevinde başarılar diledi. Sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülmesinde ise ihtiyaç duyulan dört farklı kadroya sözleşmeli personel alımı oy birliği ile kabul edildi. Bir diğer gündem maddesi ise Şehitler Mahallesi Yedieylül Yolu’nda bulunan ilan ve reklam vergilerinin tahakkuku ve tahsilinin Turgutlu Belediyesi olarak yapılması oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Turgay Şirin “Bilindiği üzere Prestij Caddeleri’nin ilan ve reklam vergilerinin tahsisini Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Biz de Altay Meydanından sonra kalan kısımların ilan ve reklam vergilerini tahsis etmek istiyoruz. Strateji Geliştirme Müdürlüğümüzün bir talebi oldu” dedi. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek karar bağlandı. Gündemin son maddesi olan muhtelif taşınmazların satışları için Belediye encümenine ihale ve satış yetkinin görüşülmesi konusunda AK Partili 8 meclis üyesinin red, MHP’li 14 meclis üyesinin kabul oyu vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Şirin, Eylül ayı oturumunu sonlandırırken alınan kararların hayırlı olmasını temenni ederek, kararların alınmasına emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.