Turgutlu Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2017 - 15:11, Güncelleme: 10.03.2017 - 15:11
 

Turgutlu Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi

Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.Turgutlu Belediyesi...
Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nde düzenlenen ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimine Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan saha personelleri katıldı. Dr. Serpil Karadadaş, amaçlarının çalışanlara genel iş güvenliği kurallarını ve kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında oluşturmak olduğunu belirterek, iş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmayı ve pekiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Verimli geçen seminer sonunda, eğitim seminerine katılan personeller “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” katılım sertifikası almaya hak kazandı.
Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.Turgutlu Belediyesi...

Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nde düzenlenen ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimine Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan saha personelleri katıldı. Dr. Serpil Karadadaş, amaçlarının çalışanlara genel iş güvenliği kurallarını ve kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında oluşturmak olduğunu belirterek, iş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmayı ve pekiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Verimli geçen seminer sonunda, eğitim seminerine katılan personeller “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” katılım sertifikası almaya hak kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.