Turgutlu Belediyesi yarıyıl tatilini fırsata çevirdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 13:14, Güncelleme: 01.02.2018 - 13:14
 

Turgutlu Belediyesi yarıyıl tatilini fırsata çevirdi

Turgutlu Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yarıyıl tatilini fırsata çevirerek okulların ihtiyaçlarını tamamladı. İlçe genelindeki 5 okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini için mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay...
Turgutlu Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yarıyıl tatilini fırsata çevirerek okulların ihtiyaçlarını tamamladı. İlçe genelindeki 5 okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini için mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Eğitim kurumlarımızın eksikleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Yapılan çalışmalar okullarımıza hayırlı olsun” dedi.19 Ocak’ta okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte yıl boyu sürdürdüğü çalışmalarını tatilde arttırarak sürdüren Turgutlu Belediyesi, 5 okulun daha ihtiyaçlarını tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda Niyazi Üzmez İmam Hatip Ortaokulu ile Senem Aka Anadolu Lisesi’nde boyama çalışması gerçekleştirilirken, Avşar Ortaokulu ile Akçapınar İsmail Türk İlköğretim Okulu’nun bahçesi de parke taşlarıyla yeni bir görünüm kavuştu. Ayrıca Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ihtiyacı olan çeşmenin de yapımı gerçekleşti.Eğitim kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya aralıksız devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Okulların kapanmasıyla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarıyla okullarımızın ihtiyaçlarını tamamladık. Öğrencilerin okul içerisinde olmaması da çalışmaların hızlı gerçekleşmesine olanak sağladı. Bizler eğitime hizmeti geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı koşullarda eğitim alabilmeleri için okullara verdiğimiz desteğimiz dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edecek. Hayırlı olsun” dedi.Okul müdürleri de yapılan çalışmalardan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Turgutlu Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yarıyıl tatilini fırsata çevirerek okulların ihtiyaçlarını tamamladı. İlçe genelindeki 5 okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini için mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay...

Turgutlu Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yarıyıl tatilini fırsata çevirerek okulların ihtiyaçlarını tamamladı. İlçe genelindeki 5 okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini için mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Eğitim kurumlarımızın eksikleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Yapılan çalışmalar okullarımıza hayırlı olsun” dedi.

19 Ocak’ta okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte yıl boyu sürdürdüğü çalışmalarını tatilde arttırarak sürdüren Turgutlu Belediyesi, 5 okulun daha ihtiyaçlarını tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda Niyazi Üzmez İmam Hatip Ortaokulu ile Senem Aka Anadolu Lisesi’nde boyama çalışması gerçekleştirilirken, Avşar Ortaokulu ile Akçapınar İsmail Türk İlköğretim Okulu’nun bahçesi de parke taşlarıyla yeni bir görünüm kavuştu. Ayrıca Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ihtiyacı olan çeşmenin de yapımı gerçekleşti.

Eğitim kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya aralıksız devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Okulların kapanmasıyla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarıyla okullarımızın ihtiyaçlarını tamamladık. Öğrencilerin okul içerisinde olmaması da çalışmaların hızlı gerçekleşmesine olanak sağladı. Bizler eğitime hizmeti geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı koşullarda eğitim alabilmeleri için okullara verdiğimiz desteğimiz dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edecek. Hayırlı olsun” dedi.

Okul müdürleri de yapılan çalışmalardan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.