Turgutlu Belediyesinden berber ve kuaförlere destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2020 - 16:53, Güncelleme: 06.05.2020 - 16:53
 

Turgutlu Belediyesinden berber ve kuaförlere destek

KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE FAALİYETLERİNE ARA VERMEK ZORUNDA KALAN VE 11 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE DÜKKANLARINI YENİDEN AÇACAK OLAN BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINA TURGUTLU BELEDİYESİNDEN MASKE DESTEĞİ GELDİ.
Korona virüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan ve 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle dükkanlarını yeniden açacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarına Turgutlu Belediyesinden maske desteği geldi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş’a berber, kuaför ve güzellik salonu esnafının kullanmaları amacıyla ücretsiz maske verdi. Konuyla ilgili konuşan Başkan Çetin Akın, “Korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de berber, kuaför ve güzellik salonu işleten ve bu salonlarda çalışan kardeşlerimiz uzun zamandır çalışmalarına ara vermek zorunda kaldılar. Önümüzdeki pazartesi gününden itibaren kepenklerini tekrar açacak olan berber ve kuaför esnafımıza destek olmak amacıyla Oda Başkanımız Pınar Akbaş’a maskeleri ücretsiz olarak teslim ettik. Pazartesi günü gerekli önlemleri alarak faaliyetlerine tekrar başlayacak olan berber ve kuaför esnafımıza şimdiden hayırlı işler, bol kazançlar dilerim” dedi.
KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE FAALİYETLERİNE ARA VERMEK ZORUNDA KALAN VE 11 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE DÜKKANLARINI YENİDEN AÇACAK OLAN BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINA TURGUTLU BELEDİYESİNDEN MASKE DESTEĞİ GELDİ.

Korona virüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan ve 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle dükkanlarını yeniden açacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarına Turgutlu Belediyesinden maske desteği geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş’a berber, kuaför ve güzellik salonu esnafının kullanmaları amacıyla ücretsiz maske verdi.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Çetin Akın, “Korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de berber, kuaför ve güzellik salonu işleten ve bu salonlarda çalışan kardeşlerimiz uzun zamandır çalışmalarına ara vermek zorunda kaldılar. Önümüzdeki pazartesi gününden itibaren kepenklerini tekrar açacak olan berber ve kuaför esnafımıza destek olmak amacıyla Oda Başkanımız Pınar Akbaş’a maskeleri ücretsiz olarak teslim ettik. Pazartesi günü gerekli önlemleri alarak faaliyetlerine tekrar başlayacak olan berber ve kuaför esnafımıza şimdiden hayırlı işler, bol kazançlar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.