Turgutlu Belediyesinden kıyafet yardımı kampanyası

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 11:24, Güncelleme: 23.12.2019 - 11:24
 

Turgutlu Belediyesinden kıyafet yardımı kampanyası

Turgutlu Belediyesi Tarafından Başlatılan Kampanya Kapsamında Vatandaşlar Tarafından Bağışlanan Kışlık Kıyafetler Dosteli Kıyafet Yıkama Ve Teslim Merkezi Aracılığıyla İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak.
Turgutlu Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Turgutlu Belediyesi ile Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler ihtiyaç sahiplerine iletilecek. Kampanya hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Her ay 8 binden fazla kıyafet yardımında bulunan Belediyemiz Dosteli Mağazalarında kış aylarının gelmesiyle yoğun bir kışlık kıyafet ihtiyacı oluştu. Vatandaşlarımız kullanmadığı kışlık kıyafetlerini ister şubelerimize gelerek, isterlerse yakınlarındaki kumbaralara bırakarak ya da Sosyal İşler Müdürlüğümüze telefonla ulaşarak kıyafet yardımında bulunabilirler” dedi.
Turgutlu Belediyesi Tarafından Başlatılan Kampanya Kapsamında Vatandaşlar Tarafından Bağışlanan Kışlık Kıyafetler Dosteli Kıyafet Yıkama Ve Teslim Merkezi Aracılığıyla İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Turgutlu Belediyesi ile Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler ihtiyaç sahiplerine iletilecek. Kampanya hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Her ay 8 binden fazla kıyafet yardımında bulunan Belediyemiz Dosteli Mağazalarında kış aylarının gelmesiyle yoğun bir kışlık kıyafet ihtiyacı oluştu. Vatandaşlarımız kullanmadığı kışlık kıyafetlerini ister şubelerimize gelerek, isterlerse yakınlarındaki kumbaralara bırakarak ya da Sosyal İşler Müdürlüğümüze telefonla ulaşarak kıyafet yardımında bulunabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.