Turgutlu Belediyesinden korona virüs seferberliği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2020 - 12:45, Güncelleme: 16.03.2020 - 12:45
 

Turgutlu Belediyesinden korona virüs seferberliği

TURGUTLU BELEDİYESİ KORONA VİRÜS SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATTI. TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ TARAFINDAN TURGUTLU GENELİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDERKEN, EKİPLER TARAFINDAN TURGUTLU DEVLET HASTANESİNDE DE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI.
Turgutlu Belediyesi korona virüs seferberliğini başlattı. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından Turgutlu genelinde yürütülen çalışmalar aralıksız devam ederken, ekipler tarafından Turgutlu Devlet Hastanesinde de dezenfekte çalışması yapıldı. Turgutlu merkezinde yer alan çocuk parkları, dolmuş durakları, camiler ile birlikte kırsal mahallelerdeki camilerin de dezenfekte işlemleri yapıldı. Yedieylül Stadyumu, Turgutlu Huzurevi, Turgutlu Cezaevi, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu, Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi’nde dezenfekte çalışmaları tamamlandı. Dezenfekte çalışmaları Turgutlu Devlet Hastanesinde de yapıldı. Pazar günü tüm gün süren çalışmalar kapsamında devlet hastanesinin bütün alanları titiz bir şekilde dezenfekte edildi. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının ise hız kesmeden devam edeceği bildirildi. “Korona virüsüne karşı önlemimizi ilk günden aldık” Turgutlu genelinde yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Hepimiz için büyük tehlike oluşturan korona virüsüne karşı Turgutlu Belediyesi olarak ilk günden beri önlemlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Temizlik İşleri ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz korona virüsü tehlikesini en aza indirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında pazar günü Turgutlu Devlet Hastanesinin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Turgutlulu vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Turgutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını birinci sıraya koyarak ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Korona virüs tehlikesinin Turgutlu’yu en az şekilde etkilemesi adına çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.
TURGUTLU BELEDİYESİ KORONA VİRÜS SEFERBERLİĞİNİ BAŞLATTI. TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ TARAFINDAN TURGUTLU GENELİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDERKEN, EKİPLER TARAFINDAN TURGUTLU DEVLET HASTANESİNDE DE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI.

Turgutlu Belediyesi korona virüs seferberliğini başlattı. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından Turgutlu genelinde yürütülen çalışmalar aralıksız devam ederken, ekipler tarafından Turgutlu Devlet Hastanesinde de dezenfekte çalışması yapıldı.

Turgutlu merkezinde yer alan çocuk parkları, dolmuş durakları, camiler ile birlikte kırsal mahallelerdeki camilerin de dezenfekte işlemleri yapıldı. Yedieylül Stadyumu, Turgutlu Huzurevi, Turgutlu Cezaevi, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Kapalı Spor Salonu, Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi’nde dezenfekte çalışmaları tamamlandı. Dezenfekte çalışmaları Turgutlu Devlet Hastanesinde de yapıldı. Pazar günü tüm gün süren çalışmalar kapsamında devlet hastanesinin bütün alanları titiz bir şekilde dezenfekte edildi.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının ise hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

“Korona virüsüne karşı önlemimizi ilk günden aldık”

Turgutlu genelinde yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Hepimiz için büyük tehlike oluşturan korona virüsüne karşı Turgutlu Belediyesi olarak ilk günden beri önlemlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Temizlik İşleri ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz korona virüsü tehlikesini en aza indirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında pazar günü Turgutlu Devlet Hastanesinin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Turgutlulu vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Turgutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını birinci sıraya koyarak ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Korona virüs tehlikesinin Turgutlu’yu en az şekilde etkilemesi adına çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.