Turgutlu Belediyespor voleybol takımı genç kızlar il birincisi oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2019 - 16:13, Güncelleme: 06.11.2019 - 16:13
 

Turgutlu Belediyespor voleybol takımı genç kızlar il birincisi oldu

Kulüpler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakasında Turgutlu Belediyespor Laleli Zaferspor’u 3-1 Yenmeyi Başardı.
Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği müsabakasında Turgutlu Belediyespor Laleli Zaferspor’u 3-1 yenmeyi başardı. Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda Kulüpler arası Genç Kızlar İl Birinciliği için Turgutlu Belediyespor ve Laleli Zaferspor karşı karşıya geldi. Laleli Zaferspor’u 25-12, 23-25, 13-25 ve 14-25’lik skorlarla 3-1 yenen Turgutlu Belediyespor Genç Kızlar takımı il birincisi oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bizlere yaşattıkları gurur için genç kız voleybol takımımızı tebrik ediyorum. İl birinciliğinden sonra artık hedefimiz bölge ve Türkiye şampiyonluğu. Oyuncularımıza ve hocamıza başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Kulüpler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakasında Turgutlu Belediyespor Laleli Zaferspor’u 3-1 Yenmeyi Başardı.

Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği müsabakasında Turgutlu Belediyespor Laleli Zaferspor’u 3-1 yenmeyi başardı.

Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda Kulüpler arası Genç Kızlar İl Birinciliği için Turgutlu Belediyespor ve Laleli Zaferspor karşı karşıya geldi. Laleli Zaferspor’u 25-12, 23-25, 13-25 ve 14-25’lik skorlarla 3-1 yenen Turgutlu Belediyespor Genç Kızlar takımı il birincisi oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bizlere yaşattıkları gurur için genç kız voleybol takımımızı tebrik ediyorum. İl birinciliğinden sonra artık hedefimiz bölge ve Türkiye şampiyonluğu. Oyuncularımıza ve hocamıza başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.