Turgutlu Irlamaz sondaj çalışmaları tamamlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 16:29, Güncelleme: 28.11.2016 - 16:29
 

Turgutlu Irlamaz sondaj çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile saniyede toplam 60 litre verime sahip suya ulaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile saniyede toplam 60 litre verime sahip suya ulaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde özellikle yaz aylarında yaşanan yetersiz su sorununa çözüm üretmek adına çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile yaz aylarında Turgutlu merkezde yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçiyor. MASKİ ekiplerince mahallede açılan 250 metre derinliğindeki sondajlardan toplam olarak saniye bazında 60 litre su verimi sağlandı. Sondajlardan elde edilen suların numune alımları, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nda görevli jeoloji ve jeofizik mühendisleri tarafından gerçekleştirildi. Sondaj kuyularından her biri için ayrı ayrı alınan su örnekleri analizi yapılmak üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezi’ne gönderildi. Test sonuçlarına göre şebekeye bağlantısı yapılacak olan sondajlarla Turgutlu ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlara yeterli içme suyu temin edilerek, özellikle yaz aylarında merkez mahallelerde yaşanan ve vatandaşları mağdur eden su sıkıntısı ortadan kaldırılacak.(İU-ÖND-Y)
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile saniyede toplam 60 litre verime sahip suya ulaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile saniyede toplam 60 litre verime sahip suya ulaştı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde özellikle yaz aylarında yaşanan yetersiz su sorununa çözüm üretmek adına çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Irlamaz Mahallesi’nde açtığı 3 yeni sondaj ile yaz aylarında Turgutlu merkezde yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçiyor. MASKİ ekiplerince mahallede açılan 250 metre derinliğindeki sondajlardan toplam olarak saniye bazında 60 litre su verimi sağlandı. Sondajlardan elde edilen suların numune alımları, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nda görevli jeoloji ve jeofizik mühendisleri tarafından gerçekleştirildi. Sondaj kuyularından her biri için ayrı ayrı alınan su örnekleri analizi yapılmak üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezi’ne gönderildi. Test sonuçlarına göre şebekeye bağlantısı yapılacak olan sondajlarla Turgutlu ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlara yeterli içme suyu temin edilerek, özellikle yaz aylarında merkez mahallelerde yaşanan ve vatandaşları mağdur eden su sıkıntısı ortadan kaldırılacak.
(İU-ÖND-Y)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.