Turgutlu ve Salihli’nin projelerini görüştüler

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 17:48, Güncelleme: 21.11.2016 - 17:48
 

Turgutlu ve Salihli’nin projelerini görüştüler

Salihli Belediye Başkan Izeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i Makamında Ağırladı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.Ziyarette Başkan Kayda ve Başkan Şirin, Turgutlu ve Salihli’ye kazandırılmış ve kazandırılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Başkan Şirin’ e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Salihli Belediye Başkan Izeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i Makamında Ağırladı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.
Ziyarette Başkan Kayda ve Başkan Şirin, Turgutlu ve Salihli’ye kazandırılmış ve kazandırılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Başkan Şirin’ e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.