Turgutlu’da altyapı için kazılan yolların tadilatı hızlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2019 - 16:37, Güncelleme: 20.12.2019 - 16:37
 

Turgutlu’da altyapı için kazılan yolların tadilatı hızlanıyor

Turgutlu Belediyesi İle Manisa Büyükşehir Arasında, Doğalgaz Ve Elektrik Altyapısı Çalişmalari Kapsamında Kazı Yapılan Yolların Tadilatı İçin Protokol Yapıldı. Protokol Kapsamında Atatürk Mahallesinde Çalişmalar Başlarken, Bozulan Yolların Tadilatının Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından Yapılacağı Bildirildi.
Turgutlu Belediyesi ile Manisa Büyükşehir arasında, doğalgaz ve elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında kazı yapılan yolların tadilatı için protokol yapıldı. Protokol kapsamında Atatürk Mahallesinde çalışmalar başlarken, bozulan yolların tadilatının Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılacağı bildirildi. Doğalgaz ve elektrik altyapıları için yapılan çalışmalardan sonra bozulan ve sorumluluğu Manisa Büyükşehir Belediyesinde olan yol tadilatları için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın girişimleriyle protokol hazırlandı. Aralık ayı Büyükşehir Meclis Toplantısında konuşan ve sorunları anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün protokol konusunda anlaştı. Tadilat çalışmalarının Turgutlu Belediyesi tarafından yapılırsa daha hızlı çözüme kavuşacağını belirten Başkan Akın’ın talimatıyla Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarına Atatürk Mahallesinde Anıl, Arılı, Beceren ve Aran sokakta başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Aralık ayı büyükşehir meclisinde gündeme getirdiğimiz protokol konusunda büyükşehir ile anlaştık. Atatürk Mahallesi ve Selvilitepe Mahallemizde doğalgaz ve elektrik altyapısı için yapılan çalışmalardan sonra bozulan yolların tadilatı belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından yapılacaktır. Sorun yaşayan mahallelerimizde hızlı bir şekilde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan da fen işleri ekiplerinin çalışma başlattığı Anıl, Arılı, Beceren ve Aran sokaklarını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.
Turgutlu Belediyesi İle Manisa Büyükşehir Arasında, Doğalgaz Ve Elektrik Altyapısı Çalişmalari Kapsamında Kazı Yapılan Yolların Tadilatı İçin Protokol Yapıldı. Protokol Kapsamında Atatürk Mahallesinde Çalişmalar Başlarken, Bozulan Yolların Tadilatının Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından Yapılacağı Bildirildi.

Turgutlu Belediyesi ile Manisa Büyükşehir arasında, doğalgaz ve elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında kazı yapılan yolların tadilatı için protokol yapıldı. Protokol kapsamında Atatürk Mahallesinde çalışmalar başlarken, bozulan yolların tadilatının Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılacağı bildirildi.

Doğalgaz ve elektrik altyapıları için yapılan çalışmalardan sonra bozulan ve sorumluluğu Manisa Büyükşehir Belediyesinde olan yol tadilatları için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın girişimleriyle protokol hazırlandı. Aralık ayı Büyükşehir Meclis Toplantısında konuşan ve sorunları anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün protokol konusunda anlaştı. Tadilat çalışmalarının Turgutlu Belediyesi tarafından yapılırsa daha hızlı çözüme kavuşacağını belirten Başkan Akın’ın talimatıyla Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarına Atatürk Mahallesinde Anıl, Arılı, Beceren ve Aran sokakta başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Aralık ayı büyükşehir meclisinde gündeme getirdiğimiz protokol konusunda büyükşehir ile anlaştık. Atatürk Mahallesi ve Selvilitepe Mahallemizde doğalgaz ve elektrik altyapısı için yapılan çalışmalardan sonra bozulan yolların tadilatı belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından yapılacaktır. Sorun yaşayan mahallelerimizde hızlı bir şekilde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan da fen işleri ekiplerinin çalışma başlattığı Anıl, Arılı, Beceren ve Aran sokaklarını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.