Turgutlu’da asayiş ekipleri göz açtırmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 09:48, Güncelleme: 07.10.2020 - 09:48
 

Turgutlu’da asayiş ekipleri göz açtırmadı

TURGUTLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ASAYİŞ EKİPLER YAPTIĞI ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA SAHTE RAKI, ESRAR MADDESİ VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRDİ.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipler yaptığı çalışmalar kapsamında sahte rakı, esrar ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bir dükkanda 15 litre sahte rakı, 2 litre etil alkol, bir şahsın üzerinden 12 gram esrar maddesi, 2 gram metanfetamin ele geçirildi. Ayrıca ekipler 2 motosiklet hırsızı şüphelisini yakaladı. Motosikletler sahiplerine teslim edildi.
TURGUTLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ASAYİŞ EKİPLER YAPTIĞI ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA SAHTE RAKI, ESRAR MADDESİ VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRDİ.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipler yaptığı çalışmalar kapsamında sahte rakı, esrar ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bir dükkanda 15 litre sahte rakı, 2 litre etil alkol, bir şahsın üzerinden 12 gram esrar maddesi, 2 gram metanfetamin ele geçirildi. Ayrıca ekipler 2 motosiklet hırsızı şüphelisini yakaladı. Motosikletler sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.