Turgutlu’da daha sağlıklı su için 1 milyon TL yatırım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2019 - 11:35, Güncelleme: 01.01.2019 - 11:35
 

Turgutlu’da daha sağlıklı su için 1 milyon TL yatırım

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 27 içme suyu deposu ve 30 terfi binasında yürüttüğü bakım onarım çalışmalarında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 27 içme suyu deposu ve 30 terfi binasında yürüttüğü bakım onarım çalışmalarında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarındaki bakım onarım çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutlu’da 27 adet içme suyu deposu ile 30 adet terfi binasındaki tadilat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 1 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen çalışmayla depolarda öncelikle; eski vana ve boruların değişimi ile yalıtım ve fayans döşemeleri yapılıyor. Sonrasında ise dış cephe ve çevre düzenlemeleri de tamamlanarak vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin ediliyor.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sistemleri için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, “İçme suyu depolarının bakım onarımına kurum olarak büyük önem veriyoruz. Turgutlu ilçemizde de hanelere daha sağlıklı içme suyu temin etmek için 27 depo ve 30 terfi binasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün, ilk talimatlarından biri olan içme suyu depolarındaki tadilat işleri ile hemşerilerimiz artık sağlıklı bir yapıya kavuşmuş depolardan içme suyu tüketecek” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 27 içme suyu deposu ve 30 terfi binasında yürüttüğü bakım onarım çalışmalarında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 27 içme suyu deposu ve 30 terfi binasında yürüttüğü bakım onarım çalışmalarında sona yaklaştı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarındaki bakım onarım çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutlu’da 27 adet içme suyu deposu ile 30 adet terfi binasındaki tadilat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 1 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen çalışmayla depolarda öncelikle; eski vana ve boruların değişimi ile yalıtım ve fayans döşemeleri yapılıyor. Sonrasında ise dış cephe ve çevre düzenlemeleri de tamamlanarak vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin ediliyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sistemleri için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, “İçme suyu depolarının bakım onarımına kurum olarak büyük önem veriyoruz. Turgutlu ilçemizde de hanelere daha sağlıklı içme suyu temin etmek için 27 depo ve 30 terfi binasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün, ilk talimatlarından biri olan içme suyu depolarındaki tadilat işleri ile hemşerilerimiz artık sağlıklı bir yapıya kavuşmuş depolardan içme suyu tüketecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.