Turgutlu’da dezenfekte çalışmaları devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 24.03.2020 - 14:49
 

Turgutlu’da dezenfekte çalışmaları devam ediyor

TURGUTLU BELEDİYESİ KORONA VİRÜSE KARŞI İLÇE GENELİNDEKİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.
Turgutlu Belediyesi korona virüse karşı ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalarda pek çok nokta dezenfekte edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında Atatürk Mahallesi, Kervan Yolu, Erbiller Sanayi Sitesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde dezenfekte işlemleri yapıldı. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bankamatikler ise 2 saatte bir düzenli aralıklarla dezenfekte ediliyor. Ayrıca Pazartesi Pazarı ve Peynir Pazarında da her hafta dezenfekte işlemleri sürdürülüyor. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program doğrultusunda Turgutlu’nun tüm mahalle, cadde, sokak ve toplu alanlarını sürekli olarak dezenfekte etmeye de devam ediyor.
TURGUTLU BELEDİYESİ KORONA VİRÜSE KARŞI İLÇE GENELİNDEKİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Turgutlu Belediyesi korona virüse karşı ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalarda pek çok nokta dezenfekte edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında Atatürk Mahallesi, Kervan Yolu, Erbiller Sanayi Sitesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde dezenfekte işlemleri yapıldı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bankamatikler ise 2 saatte bir düzenli aralıklarla dezenfekte ediliyor. Ayrıca Pazartesi Pazarı ve Peynir Pazarında da her hafta dezenfekte işlemleri sürdürülüyor.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program doğrultusunda Turgutlu’nun tüm mahalle, cadde, sokak ve toplu alanlarını sürekli olarak dezenfekte etmeye de devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.