Turgutlu’da oyun grupları yaza hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 12:47, Güncelleme: 16.05.2018 - 12:47
 

Turgutlu’da oyun grupları yaza hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallerdeki çocuk...
Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallerdeki çocuk oyun gruplarında bakım çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi’nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşeme çalışması yapıldı. Çocukların güvenliği için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Havaların ısınması ve yaz ayının yaklaşması nedeniyle kırsal mahallerimizde bulunan çocuk oyun gruplarımızda çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi’nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşemesi gerçekleştirdik. Çocuklarımız buralarda vakit geçirirken yaralanmasını önlemek istedik. Çalışmalar mahallelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.
Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallerdeki çocuk...

Turgutlu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde bulunan çocuk oyun gruplarında bakım çalışması başlattı.

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallerdeki çocuk oyun gruplarında bakım çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi’nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşeme çalışması yapıldı. Çocukların güvenliği için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Havaların ısınması ve yaz ayının yaklaşması nedeniyle kırsal mahallerimizde bulunan çocuk oyun gruplarımızda çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda Kurudere Mahallesi ve Sivrice Mahallesi’nde bulunan oyun gruplarını zeminine kauçuk döşemesi gerçekleştirdik. Çocuklarımız buralarda vakit geçirirken yaralanmasını önlemek istedik. Çalışmalar mahallelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.