Turgutlulu dağcılardan Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmanış

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 14:53, Güncelleme: 23.12.2019 - 14:53
 

Turgutlulu dağcılardan Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmanış

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (turbeldak), Çoğunluğu Lise Öğrencilerinden Oluşan 55 Kişilik Bir Grupla Çikrikçi-sivrice Tepesine Tırmandı.
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), çoğunluğu lise öğrencilerinden oluşan 55 kişilik bir grupla Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmandı. TURBELDAK etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Pazar günü Senem Aka, Turgutlu Lisesi, Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi, Turgutlu Anadolu Lisesi ve Kocatürk Lisesinden katılan öğrenciler ve her yaştan katılımcının oluşturduğu 55 kişilik grupla Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmandı. Bu tarz etkinliklerde gençlerin yer almasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen TURBELDAK Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Aşırı fırtınaya rağmen sorunsuzca zirve yapıp parkuru tamamladık. Her etkinliğimizde aramızda gençleri görmek bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizin sınavlarından sonra teorik eğitimlerimize başlayacağız. Ardından da pratik yaz dağcılığı eğitimlerimiz başlayacak” dedi.
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (turbeldak), Çoğunluğu Lise Öğrencilerinden Oluşan 55 Kişilik Bir Grupla Çikrikçi-sivrice Tepesine Tırmandı.

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), çoğunluğu lise öğrencilerinden oluşan 55 kişilik bir grupla Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmandı.

TURBELDAK etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Pazar günü Senem Aka, Turgutlu Lisesi, Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi, Turgutlu Anadolu Lisesi ve Kocatürk Lisesinden katılan öğrenciler ve her yaştan katılımcının oluşturduğu 55 kişilik grupla Çıkrıkçı-Sivrice Tepesine tırmandı. Bu tarz etkinliklerde gençlerin yer almasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen TURBELDAK Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Aşırı fırtınaya rağmen sorunsuzca zirve yapıp parkuru tamamladık. Her etkinliğimizde aramızda gençleri görmek bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizin sınavlarından sonra teorik eğitimlerimize başlayacağız. Ardından da pratik yaz dağcılığı eğitimlerimiz başlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.