Turgutlu’nun dereleri temizlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 17:03, Güncelleme: 29.11.2016 - 17:03
 

Turgutlu’nun dereleri temizlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 4 farklı derenin temizlik çalışmalarını tamamlayarak yağışlı havalarda meydana gelen taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 4 farklı derenin temizlik çalışmalarını tamamlayarak yağışlı havalarda meydana gelen taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü dere temizlik çalışmalarıyla dere kirliliğininneden olduğu taşkın ve hastalık tehlikesinin önüne geçmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesinde bulunan Atatürk, Şehitler ve Subaşı mahalleleri ile Sanayi altı mevkiindeki derelerin temizlik çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen toplam 2 bin 500 metrelik ıslahsız yaş dere ve menfez temizliği sayesinde dereler, kirli görünümünden ve kötü kokudan arındırmış oldu. MASKİ’nin ilçede yaptığı çalışmayla birlikte derelerdebiriken yabancı madde ve bitki kalıntılarının da yağışlı havalarda taşkınlara sebebiyet vermesi engellendi.(ÖND-Y)
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 4 farklı derenin temizlik çalışmalarını tamamlayarak yağışlı havalarda meydana gelen taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde 4 farklı derenin temizlik çalışmalarını tamamlayarak yağışlı havalarda meydana gelen taşkınlar için önlem aldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü dere temizlik çalışmalarıyla dere kirliliğininneden olduğu taşkın ve hastalık tehlikesinin önüne geçmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesinde bulunan Atatürk, Şehitler ve Subaşı mahalleleri ile Sanayi altı mevkiindeki derelerin temizlik çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen toplam 2 bin 500 metrelik ıslahsız yaş dere ve menfez temizliği sayesinde dereler, kirli görünümünden ve kötü kokudan arındırmış oldu. MASKİ’nin ilçede yaptığı çalışmayla birlikte derelerdebiriken yabancı madde ve bitki kalıntılarının da yağışlı havalarda taşkınlara sebebiyet vermesi engellendi.
(ÖND-Y)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.