Turgutlu’nun ‘Dosteli’ hayırseverlerle büyüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 16:04, Güncelleme: 19.03.2018 - 16:04
 

Turgutlu’nun ‘Dosteli’ hayırseverlerle büyüyor

Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında daha önce faaliyete geçirdiği Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin 2. şubesinin açmaya hazırlanıyor. İhtiyaç sahibi ailelerinin faydalandığı merkezinin ikincisini açmaktan dolayı...
Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında daha önce faaliyete geçirdiği Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin 2. şubesinin açmaya hazırlanıyor. İhtiyaç sahibi ailelerinin faydalandığı merkezinin ikincisini açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimizde bir yılda 5 bin vatandaşımıza hizmet verdik. Şimdi de ikinci şubemizi açmaya hazırlanıyoruz” dedi.Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Turgutlu Belediyesi, yardım elini yine ihtiyaç sahiplerine uzatmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce ilk şubesi açarak 5 bin vatandaşa hizmet sağlayan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin ikincisi önümüzdeki günlerde faaliyete geçiyor. İlk merkezin yer seçiminde çok hassas davrandıklarını belirten Başkan Şirin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerimizin faydalanması için Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi hizmete açmıştık. Bu merkezimizde giysiden, ayakkabıya, gelinlikten, sünnetliğe kadar bir çok malzemeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yararlandı. Şimdi de bu merkezimizin ikincisini açmaya hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımız sürüyor. Yeni Mahalle Geniş Sokak üzerinde çok yakın bir zamanda merkezimizin ikinci şubesi faaliyete geçecek. Vatandaşlarımız, hayırseverlerimiz kullanmadığı giysi, ayakkabı türü eşyaları bu merkezlerimize bağışta bulunabilirler. 5 bin kişinin faydalandığı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinde talep doğrultusuna daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlıyoruz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında daha önce faaliyete geçirdiği Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin 2. şubesinin açmaya hazırlanıyor. İhtiyaç sahibi ailelerinin faydalandığı merkezinin ikincisini açmaktan dolayı...

Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında daha önce faaliyete geçirdiği Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin 2. şubesinin açmaya hazırlanıyor. İhtiyaç sahibi ailelerinin faydalandığı merkezinin ikincisini açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimizde bir yılda 5 bin vatandaşımıza hizmet verdik. Şimdi de ikinci şubemizi açmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Turgutlu Belediyesi, yardım elini yine ihtiyaç sahiplerine uzatmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce ilk şubesi açarak 5 bin vatandaşa hizmet sağlayan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinin ikincisi önümüzdeki günlerde faaliyete geçiyor. İlk merkezin yer seçiminde çok hassas davrandıklarını belirten Başkan Şirin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerimizin faydalanması için Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi hizmete açmıştık. Bu merkezimizde giysiden, ayakkabıya, gelinlikten, sünnetliğe kadar bir çok malzemeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yararlandı. Şimdi de bu merkezimizin ikincisini açmaya hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımız sürüyor. Yeni Mahalle Geniş Sokak üzerinde çok yakın bir zamanda merkezimizin ikinci şubesi faaliyete geçecek. Vatandaşlarımız, hayırseverlerimiz kullanmadığı giysi, ayakkabı türü eşyaları bu merkezlerimize bağışta bulunabilirler. 5 bin kişinin faydalandığı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezinde talep doğrultusuna daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlıyoruz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.