Turgutlu’nun ova yolları bakıma alındı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 14:53, Güncelleme: 08.07.2019 - 14:53
 

Turgutlu’nun ova yolları bakıma alındı

Turgutlu Belediyesi Yaz Aylarında Çiftçilerin Sıklıkla Kullandığı Ova Yollarında Bakım Çalişmalarina Devam Ediyor. Merkeze Uzak Kırsal Mahallelerin Ova Yollarının Dolgu, Tesviye Ve Bakım Çalişmalarini Sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Yolları Daha Kullanışlı Hale Getirerek Çiftçinin Yolları Daha Rahat Kullanmasına Olanak Sağlıyor.
Turgutlu Belediyesi yaz aylarında çiftçilerin sıklıkla kullandığı ova yollarında bakım çalışmalarına devam ediyor. Merkeze uzak kırsal mahallelerin ova yollarının dolgu, tesviye ve bakım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları daha kullanışlı hale getirerek çiftçinin yolları daha rahat kullanmasına olanak sağlıyor. Turgutlu Belediyesi çiftçilerin mağduriyetini giderme adına ova yollarında çalışmalarına devam ederken, çalışmalar kapsamında Çampınar, Urganlı, İzzettin, Temrek, Sinirli ve Yakuplar mahallelerinin ova yollarında bakım çalışmalarını tamamladı. Merkeze uzak kırsal mahallelerin ova yollarında temizlik, bakım, dolgu ve tesviye çalışmalarına devam ettiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Çampınar, Urganlı, İzzettin, Temrek, Sinirli ve Yakuplar mahallelerinin ova yollarında bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Merkeze uzak birçok kırsal mahallelerimizin ova yollarını düzenli hale getirecek. Bu çalışmalarımız devam edecek” dedi. Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları da yapılan bakım çalışmaları için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Turgutlu Belediyesi Yaz Aylarında Çiftçilerin Sıklıkla Kullandığı Ova Yollarında Bakım Çalişmalarina Devam Ediyor. Merkeze Uzak Kırsal Mahallelerin Ova Yollarının Dolgu, Tesviye Ve Bakım Çalişmalarini Sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Yolları Daha Kullanışlı Hale Getirerek Çiftçinin Yolları Daha Rahat Kullanmasına Olanak Sağlıyor.

Turgutlu Belediyesi yaz aylarında çiftçilerin sıklıkla kullandığı ova yollarında bakım çalışmalarına devam ediyor. Merkeze uzak kırsal mahallelerin ova yollarının dolgu, tesviye ve bakım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları daha kullanışlı hale getirerek çiftçinin yolları daha rahat kullanmasına olanak sağlıyor.

Turgutlu Belediyesi çiftçilerin mağduriyetini giderme adına ova yollarında çalışmalarına devam ederken, çalışmalar kapsamında Çampınar, Urganlı, İzzettin, Temrek, Sinirli ve Yakuplar mahallelerinin ova yollarında bakım çalışmalarını tamamladı. Merkeze uzak kırsal mahallelerin ova yollarında temizlik, bakım, dolgu ve tesviye çalışmalarına devam ettiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Çampınar, Urganlı, İzzettin, Temrek, Sinirli ve Yakuplar mahallelerinin ova yollarında bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Merkeze uzak birçok kırsal mahallelerimizin ova yollarını düzenli hale getirecek. Bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları da yapılan bakım çalışmaları için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.