Turgutlu’ya bin 200 metrelik yağmur suyu hattı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 11:58, Güncelleme: 11.07.2017 - 11:58
 

Turgutlu’ya bin 200 metrelik yağmur suyu hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sıkıntılarına çözüm üretiyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu ilçe merkezindeki Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışması başladı. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Yapılan çalışmayla; mahalle sakinleri, yağışlı havalarda rahat bir nefes alarak su baskınlarından kurtulacak. Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerinde yapılan çalışma için teşekkür ederek, “Şiddetli yağışlarda evlerimizi su basıyordu. Çalışma sayesinde bu sıkıntımız ortadan kalkacak. Mahallemizde büyük bir çalışma yapılıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sıkıntılarına çözüm üretiyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu ilçe merkezindeki Albayrak Mahallesi’nde bin 200 metrelik yağmursuyu hattı çalışması başladı. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Yapılan çalışmayla; mahalle sakinleri, yağışlı havalarda rahat bir nefes alarak su baskınlarından kurtulacak. Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerinde yapılan çalışma için teşekkür ederek, “Şiddetli yağışlarda evlerimizi su basıyordu. Çalışma sayesinde bu sıkıntımız ortadan kalkacak. Mahallemizde büyük bir çalışma yapılıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.