Türk firmaya İtalya’dan kalite ödülü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2016 - 12:20, Güncelleme: 16.12.2016 - 12:20
 

Türk firmaya İtalya’dan kalite ödülü

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türk firma, İtalya’da kalite ve müşteri memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü.Manisa’da faaliyet gösteren Günaydın Group şirketlerinden İRG Makina, iklimlendirme ve bina otomasyon...
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türk firma, İtalya’da kalite ve müşteri memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü.Manisa’da faaliyet gösteren Günaydın Group şirketlerinden İRG Makina, iklimlendirme ve bina otomasyon sistemleri firması Johnson Controls’ün belirlediği en iyi 7 firma arasında Kalite ve Müşteri Memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü. İRG Makina Genel Müdürü İrfan Güney, Egeli bir firma olarak dünyanın farklı yerlerindeki şirketler arasından Milano’da global bir ödül kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 2012 yılından beri sac levhalarının şekillendirilmesi konusunda son teknolojiyle üretim yaptıklarını belirten Genel Müdür İrfan Güney, pek çok uluslararası şirketin de çözüm ortağı olduklarını söyledi.3 bin metrekare açık bin 500 metrekare kapalı alanda toplam 42 personelle çalıştıklarını ifade eden Güney, ürün geliştirme ve AR-GE konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.Elektrik panoları, ısıtma ve soğutma sistemleri, otomotiv gibi pekçok farklı sektör için sac şekillendirme yaptıklarını kaydeden Güney, “Bizim için kalite ve müşteri memnuniyeti ön plandadır. Üretimde yeni teknolojileri kullanıyoruz. 2016 yılında toplamda bin ton sac işledik. Ekibimiz bu konuda oldukça deneyimli. Ayrıca ISO 9001-2008, OHSAS 18001, ISO 14001 sertifikalarımızı aldık” diye konuştu.2016 yılında bir önceki yıla göre gerek ciro gerekse de sac işleme açısından yüzde 80’lik bir büyüme yakaladıkları bilgisini veren Güney, "2017 yılında yüzde 20-30 büyüme hedefimiz var. 2018 yılında da yine Manisa OSB içinde yeni bir fabrika alanına geçerek üretim kapasitemizi yıllık 2 bin 500 tona çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda üretimimizin yüzde 90’ını iç piyasaya veriyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte İtalya ve Abu Dabi deki firmalara ihracat gerçekleştireceğiz. İhracat rakamımızı da yüzde 30 seviyesine çıkarmayı planlıyoruz" dedi.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türk firma, İtalya’da kalite ve müşteri memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü.Manisa’da faaliyet gösteren Günaydın Group şirketlerinden İRG Makina, iklimlendirme ve bina otomasyon...
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türk firma, İtalya’da kalite ve müşteri memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü.
Manisa’da faaliyet gösteren Günaydın Group şirketlerinden İRG Makina, iklimlendirme ve bina otomasyon sistemleri firması Johnson Controls’ün belirlediği en iyi 7 firma arasında Kalite ve Müşteri Memnuniyeti dalında birinciliğe layık görüldü. İRG Makina Genel Müdürü İrfan Güney, Egeli bir firma olarak dünyanın farklı yerlerindeki şirketler arasından Milano’da global bir ödül kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 2012 yılından beri sac levhalarının şekillendirilmesi konusunda son teknolojiyle üretim yaptıklarını belirten Genel Müdür İrfan Güney, pek çok uluslararası şirketin de çözüm ortağı olduklarını söyledi.
3 bin metrekare açık bin 500 metrekare kapalı alanda toplam 42 personelle çalıştıklarını ifade eden Güney, ürün geliştirme ve AR-GE konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.
Elektrik panoları, ısıtma ve soğutma sistemleri, otomotiv gibi pekçok farklı sektör için sac şekillendirme yaptıklarını kaydeden Güney, “Bizim için kalite ve müşteri memnuniyeti ön plandadır. Üretimde yeni teknolojileri kullanıyoruz. 2016 yılında toplamda bin ton sac işledik. Ekibimiz bu konuda oldukça deneyimli. Ayrıca ISO 9001-2008, OHSAS 18001, ISO 14001 sertifikalarımızı aldık” diye konuştu.
2016 yılında bir önceki yıla göre gerek ciro gerekse de sac işleme açısından yüzde 80’lik bir büyüme yakaladıkları bilgisini veren Güney, "2017 yılında yüzde 20-30 büyüme hedefimiz var. 2018 yılında da yine Manisa OSB içinde yeni bir fabrika alanına geçerek üretim kapasitemizi yıllık 2 bin 500 tona çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda üretimimizin yüzde 90’ını iç piyasaya veriyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte İtalya ve Abu Dabi deki firmalara ihracat gerçekleştireceğiz. İhracat rakamımızı da yüzde 30 seviyesine çıkarmayı planlıyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.