Uçurtmanın Kuyruğu seyirciyle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 12:46, Güncelleme: 01.02.2018 - 12:46
 

Uçurtmanın Kuyruğu seyirciyle buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 2018 yılı için hazırlanan Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro oyunu, ilk kez seyirciyle buluştu. Salonu hıncahınç dolduran Manisalı tiyatro severler, baba baskısıyla büyümüş olan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 2018 yılı için hazırlanan Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro oyunu, ilk kez seyirciyle buluştu. Salonu hıncahınç dolduran Manisalı tiyatro severler, baba baskısıyla büyümüş olan bir adamın, babasının ölümü ardından intihar etmeye karar vermişken, çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü izledi. Uçurtmanın Kuyruğu, Şubat ayı boyunca her Cumartesi saat 20.00’de sahne alacak.Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Savaş Dinçel tarafından yazılan Uçurtmanın Kuyruğu adlı oyunun prömiyerini gerçekleştirdi. Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz yönetti, Batuhan Nil ve Harun Ovagülü de sahneyi paylaştı. 70 dakika süren tek perdelik oyunda, baba baskısıyla büyümüş olan bir adamın, babasının ölümü ardından intihar etmeye karar vermişken, çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü anlatıldı. Salonu hıncahınç dolduran tiyatro severler iki karakter arasındaki çatışmalar ve komik olaylar esnasında zaman zaman güldü, zaman zaman hüzünlendi. Uçurtmanın Kuyruğu, Şubat ayı boyunca her Cumartesi saat 20.00’de sahne alacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 2018 yılı için hazırlanan Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro oyunu, ilk kez seyirciyle buluştu. Salonu hıncahınç dolduran Manisalı tiyatro severler, baba baskısıyla büyümüş olan...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 2018 yılı için hazırlanan Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro oyunu, ilk kez seyirciyle buluştu. Salonu hıncahınç dolduran Manisalı tiyatro severler, baba baskısıyla büyümüş olan bir adamın, babasının ölümü ardından intihar etmeye karar vermişken, çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü izledi. Uçurtmanın Kuyruğu, Şubat ayı boyunca her Cumartesi saat 20.00’de sahne alacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Savaş Dinçel tarafından yazılan Uçurtmanın Kuyruğu adlı oyunun prömiyerini gerçekleştirdi. Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz yönetti, Batuhan Nil ve Harun Ovagülü de sahneyi paylaştı. 70 dakika süren tek perdelik oyunda, baba baskısıyla büyümüş olan bir adamın, babasının ölümü ardından intihar etmeye karar vermişken, çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü anlatıldı. Salonu hıncahınç dolduran tiyatro severler iki karakter arasındaki çatışmalar ve komik olaylar esnasında zaman zaman güldü, zaman zaman hüzünlendi. Uçurtmanın Kuyruğu, Şubat ayı boyunca her Cumartesi saat 20.00’de sahne alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.