Ufka Yolculuk yarışması başvuruları başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 15:47, Güncelleme: 25.11.2016 - 15:47
 

Ufka Yolculuk yarışması başvuruları başladı

Manisa’da 23 yıldır faaliyet gösteren Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü recep Dernekbaş’ı makamında...
Manisa’da 23 yıldır faaliyet gösteren Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü recep Dernekbaş’ı makamında ziyaret ederek, 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında bilgi verdi.Ziyaret sırasında dernek ve faaliyetleri hakkında Vali Güvençer’e bilgi veren Başkan Gümüş, “Manisa’daki derneğimiz 1993 yılında kuruldu. Çevre, eğitim, gençlik, spor dallarında faaliyet gösteriyoruz. 2011 yılında tüzüğümüzde değişiklik yaparak spor ve izcilik konusunda da kulüp olarak faaliyet göstermeye başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonundan tescil alarak yüzme, Wushu ve izcilik dallarında çalışma yapıyoruz. Derneğimizin çevre, ağaçlandırma ve fidan dikimi, helal ve sağlıklı beslenme, kritik analitik düşünme faaliyetleri var. İsrafın önlenmesi ile ilgili hazırladığımız ‘Sofrada Sıfır Artık’ projemizi de uygulamaya koyacağız” dedi.Bu yıl 5’incisi yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında da bilgi veren Başkan Gümüş, “Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen, İlimizde de Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübünün organize ettiği 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması başvuruları başladı. ‘Yola çıkmak isteyene, yol açık’ temasıyla 8 ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olacak. Yarışmaya başvurular 1 Kasım-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmaya, cezaevlerindeki mahkumlar da katılabilecek. www.ufkayolculuk.com internet sitesinden yarışma hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilecek ve başvuru yapılabilecek.” diye konuştu.Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sivil toplum kuruluşlarının güzel ve faydalı çalışmalarına her zaman destek vereceğini ifade edip çalışmalarında başarılar diledi.
Manisa’da 23 yıldır faaliyet gösteren Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü recep Dernekbaş’ı makamında...
Manisa’da 23 yıldır faaliyet gösteren Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü recep Dernekbaş’ı makamında ziyaret ederek, 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sırasında dernek ve faaliyetleri hakkında Vali Güvençer’e bilgi veren Başkan Gümüş, “Manisa’daki derneğimiz 1993 yılında kuruldu. Çevre, eğitim, gençlik, spor dallarında faaliyet gösteriyoruz. 2011 yılında tüzüğümüzde değişiklik yaparak spor ve izcilik konusunda da kulüp olarak faaliyet göstermeye başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonundan tescil alarak yüzme, Wushu ve izcilik dallarında çalışma yapıyoruz. Derneğimizin çevre, ağaçlandırma ve fidan dikimi, helal ve sağlıklı beslenme, kritik analitik düşünme faaliyetleri var. İsrafın önlenmesi ile ilgili hazırladığımız ‘Sofrada Sıfır Artık’ projemizi de uygulamaya koyacağız” dedi.
Bu yıl 5’incisi yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında da bilgi veren Başkan Gümüş, “Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen, İlimizde de Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübünün organize ettiği 5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması başvuruları başladı. ‘Yola çıkmak isteyene, yol açık’ temasıyla 8 ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olacak. Yarışmaya başvurular 1 Kasım-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmaya, cezaevlerindeki mahkumlar da katılabilecek. www.ufkayolculuk.com internet sitesinden yarışma hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilecek ve başvuru yapılabilecek.” diye konuştu.
Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sivil toplum kuruluşlarının güzel ve faydalı çalışmalarına her zaman destek vereceğini ifade edip çalışmalarında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.