Üniversite yoluna bakım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 13:47, Güncelleme: 11.07.2017 - 13:47
 

Üniversite yoluna bakım

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.Vatandaşların...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.Vatandaşların ulaşım problemi yaşamamaları için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve satıh kaplama çalışmalarının yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bu kapsamda Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü (Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü) ile bağ yolu arasındaki yolda deformeler var. Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimiz burada bakım onarım çalışmalarına başladı. Sorun yaşanmaması için çalışıyoruz. İl genelinde de bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.Vatandaşların...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Vatandaşların ulaşım problemi yaşamamaları için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve satıh kaplama çalışmalarının yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bu kapsamda Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü ile Bağ yolu arasındaki yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü (Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü) ile bağ yolu arasındaki yolda deformeler var. Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimiz burada bakım onarım çalışmalarına başladı. Sorun yaşanmaması için çalışıyoruz. İl genelinde de bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.