Urganlı meydanları çiçeklerde donatılıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 15:48, Güncelleme: 05.07.2017 - 15:48
 

Urganlı meydanları çiçeklerde donatılıyor

Turgutlu Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde kent estetiğini güzelleştirme adına yaptığı çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınması ile hızlanan çalışmalarda kaplıcalarıyla ünlü Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim...
Turgutlu Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde kent estetiğini güzelleştirme adına yaptığı çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınması ile hızlanan çalışmalarda kaplıcalarıyla ünlü Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim Çölova Meydanı ile Ekrem Demir Tören Alanı’nın çevresine bin adet çiçek dikimi gerçekleştirdi.Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde çiçek dikimleri ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim Çöloava Meydanı ile Ekrem Demir Tören Alanı çevresine dikilen çiçekler bölgeye estetik bir görünüm kazandırdı.Çalışmaların yaz boyu süreceğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu’nun genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızla sokaklarımızı ve meydanlarımız daha yeşil ve daha renkli hale getiriyoruz” dedi.
Turgutlu Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde kent estetiğini güzelleştirme adına yaptığı çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınması ile hızlanan çalışmalarda kaplıcalarıyla ünlü Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim...

Turgutlu Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde kent estetiğini güzelleştirme adına yaptığı çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınması ile hızlanan çalışmalarda kaplıcalarıyla ünlü Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim Çölova Meydanı ile Ekrem Demir Tören Alanı’nın çevresine bin adet çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde çiçek dikimleri ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Urganlı Mahallesinde bulunan İbrahim Çöloava Meydanı ile Ekrem Demir Tören Alanı çevresine dikilen çiçekler bölgeye estetik bir görünüm kazandırdı.

Çalışmaların yaz boyu süreceğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu’nun genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızla sokaklarımızı ve meydanlarımız daha yeşil ve daha renkli hale getiriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.