Üzümün başkentinde bağlar göz verdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 12:24, Güncelleme: 17.03.2020 - 12:24
 

Üzümün başkentinde bağlar göz verdi

DÜNYADA EN FAZLA ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM ÜRETİLEN YER OLAN MANİSA’DA, BAĞLARDA UYANIŞ BAŞLADI.
Dünyada en fazla çekirdeksiz kuru üzüm üretilen yer olan Manisa’daki bağlarda uyanış başladı. Göz vermeye başlayan bağlar üreticileri memnun etti. Çekirdeksiz Sultaniye üzüm üretiminin yüzde 90’ına yakınını karşılayan Türkiye’nin üzüm ambarı Manisa’da, üzüm bağlarında hareketlilik başladı. Hava şartlarının iyi gitmesiyle birlikte 800 bin dekara yakın alanda bağlar göz verdi. Bütün gözleri uyanmaya başlayan bağlar, üreticiyi mutlu etti. Meteorolojinin perşembe günü sabahına kadar yaptığı zirai don uyarısına karşı ise üreticiler tedbirlerini alarak afetsiz bir sezon olması temennisinde bulundu.
DÜNYADA EN FAZLA ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM ÜRETİLEN YER OLAN MANİSA’DA, BAĞLARDA UYANIŞ BAŞLADI.

Dünyada en fazla çekirdeksiz kuru üzüm üretilen yer olan Manisa’daki bağlarda uyanış başladı. Göz vermeye başlayan bağlar üreticileri memnun etti.

Çekirdeksiz Sultaniye üzüm üretiminin yüzde 90’ına yakınını karşılayan Türkiye’nin üzüm ambarı Manisa’da, üzüm bağlarında hareketlilik başladı. Hava şartlarının iyi gitmesiyle birlikte 800 bin dekara yakın alanda bağlar göz verdi. Bütün gözleri uyanmaya başlayan bağlar, üreticiyi mutlu etti. Meteorolojinin perşembe günü sabahına kadar yaptığı zirai don uyarısına karşı ise üreticiler tedbirlerini alarak afetsiz bir sezon olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.