Uzunburun’un eski içme suyu terfi hattı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 15:34, Güncelleme: 12.02.2018 - 15:34
 

Uzunburun’un eski içme suyu terfi hattı yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Uzunburun Mahallesi’nde eskiyen terfi hattını yenileyerek vatandaşın su sıkıntısı çekmesinin önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki vatandaşların...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Uzunburun Mahallesi’nde eskiyen terfi hattını yenileyerek vatandaşın su sıkıntısı çekmesinin önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki vatandaşların altyapı konusunda sorun yaşamamaları adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Uzunburun Mahallesi’ndeki eski içme suyu terfi hattında çalışma yürütüyor. Uzun zamandır kullanımda olan 500 metrelik hat, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yenilenerek daha sağlam ve kullanışlı hale getiriliyor. Çalışma tamamlandığında, suyu depoya ulaştıran eski hatta yaşanan sıkıntılar ortadan kaldırılarak, mahalle sakinlerine daha kesintisiz içme suyu temin edilecek.Uzunburun Mahalle Muhtarı İbrahim Çakır, “Mahallemizdeki terfi hattı vatandaşlarımızın arazisinden geçiyordu. Eski de bir hat olduğu için arıza yaptığı zaman sıkıntı yaratıyordu. Şuan MASKİ ekipleri hattımızı değiştiriyor, yeniliyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun sağ olsunlar, hizmetlerin hepsi bir bir geliyor mahallemize. Allah razı olsun” diye konuştu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Uzunburun Mahallesi’nde eskiyen terfi hattını yenileyerek vatandaşın su sıkıntısı çekmesinin önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki vatandaşların...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Uzunburun Mahallesi’nde eskiyen terfi hattını yenileyerek vatandaşın su sıkıntısı çekmesinin önüne geçiyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki vatandaşların altyapı konusunda sorun yaşamamaları adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Uzunburun Mahallesi’ndeki eski içme suyu terfi hattında çalışma yürütüyor. Uzun zamandır kullanımda olan 500 metrelik hat, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yenilenerek daha sağlam ve kullanışlı hale getiriliyor. Çalışma tamamlandığında, suyu depoya ulaştıran eski hatta yaşanan sıkıntılar ortadan kaldırılarak, mahalle sakinlerine daha kesintisiz içme suyu temin edilecek.

Uzunburun Mahalle Muhtarı İbrahim Çakır, “Mahallemizdeki terfi hattı vatandaşlarımızın arazisinden geçiyordu. Eski de bir hat olduğu için arıza yaptığı zaman sıkıntı yaratıyordu. Şuan MASKİ ekipleri hattımızı değiştiriyor, yeniliyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun sağ olsunlar, hizmetlerin hepsi bir bir geliyor mahallemize. Allah razı olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.