Vali Deniz fidan dikti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 10:09, Güncelleme: 23.03.2019 - 10:09
 

Vali Deniz fidan dikti

Vali Ahmet Deniz, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün fidan dikim etkinliğine katıldı.Manisa Orman İşletme Müdürlüğünce organize edilen fidan dikim etkinliğine Vali...
Vali Ahmet Deniz, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün fidan dikim etkinliğine katıldı.Manisa Orman İşletme Müdürlüğünce organize edilen fidan dikim etkinliğine Vali Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Manisa Şube Müdürü Uğur Bayil, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, günün anlam ve önemine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Vali Ahmet Deniz de ülkemiz ve çevremiz açısından önemine değinerek, ormanları korumak ve ormanlık alanları geliştirmek gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler birlikte fidan dikerek fidanlara ilk can suyunu verdiler.Günün anısına fotoğraf çekildi ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.
Vali Ahmet Deniz, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün fidan dikim etkinliğine katıldı.Manisa Orman İşletme Müdürlüğünce organize edilen fidan dikim etkinliğine Vali...

Vali Ahmet Deniz, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün fidan dikim etkinliğine katıldı.

Manisa Orman İşletme Müdürlüğünce organize edilen fidan dikim etkinliğine Vali Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Manisa Şube Müdürü Uğur Bayil, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, günün anlam ve önemine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Vali Ahmet Deniz de ülkemiz ve çevremiz açısından önemine değinerek, ormanları korumak ve ormanlık alanları geliştirmek gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler birlikte fidan dikerek fidanlara ilk can suyunu verdiler.

Günün anısına fotoğraf çekildi ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.