Vali Deniz kan bağışının önemine dikkat çekti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 15:48, Güncelleme: 13.06.2019 - 15:48
 

Vali Deniz kan bağışının önemine dikkat çekti

MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ, TÜRK KIZILAY MANİSA ŞUBE BAŞKANI SELMAN KERESTECİ VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ.
Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Vali Ahmet Deniz’i Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Başkan Yardımcısı Öner Gürsel, yönetim kurulu üyeleri Atilla Efendioğlu, Mehmet Molan, Onur Taylan, veznedar Mehmet Kuşçular, şube denetçisi Ahmet Songüler, sekreter Hakan Yılmazbaş karşıladı. Ziyarette Kızılay’ın 151. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Deniz, “Türk Kızılay’ı ülkemizde ve Dünyada ayırım gözetmeksizin ihtiyaç sahibi herkese yardım elini uzatmaktadır. Kızılay, ihtiyaç sahiplerine yardım etme kültürünün kurumsallaşmış halidir ve kurulduğu günden bugüne insanlığa en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Tüm Kızılay çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Kızılay Kan Bağış Merkezini de ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, kan bağışının önemini vurguladı ve Manisa’nın bu konuda başarılı olduğunu ifade etti.
MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ, TÜRK KIZILAY MANİSA ŞUBE BAŞKANI SELMAN KERESTECİ VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Ahmet Deniz’i Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Başkan Yardımcısı Öner Gürsel, yönetim kurulu üyeleri Atilla Efendioğlu, Mehmet Molan, Onur Taylan, veznedar Mehmet Kuşçular, şube denetçisi Ahmet Songüler, sekreter Hakan Yılmazbaş karşıladı. Ziyarette Kızılay’ın 151. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Deniz, “Türk Kızılay’ı ülkemizde ve Dünyada ayırım gözetmeksizin ihtiyaç sahibi herkese yardım elini uzatmaktadır. Kızılay, ihtiyaç sahiplerine yardım etme kültürünün kurumsallaşmış halidir ve kurulduğu günden bugüne insanlığa en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Tüm Kızılay çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kızılay Kan Bağış Merkezini de ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, kan bağışının önemini vurguladı ve Manisa’nın bu konuda başarılı olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.