Vali Deniz Kula’da temaslarda bulundu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2019 - 20:57, Güncelleme: 25.07.2019 - 20:57
 

Vali Deniz Kula’da temaslarda bulundu

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Bir Dizi Ziyaretler Ve Temaslarda Bulunmak İçin Kula’ya Geldi.
Manisa Valisi Ahmet Deniz, beraberindeki heyet ile birlikte Kula’da bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. İlk olarak Kula Belediyesi Ek hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yapan Vali Deniz, Kula’da kurulması planlanan karma deri ve organize sanayi bölgesi ile ilgili müteşebbis heyeti ile bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra ilçede hayata geçirilen ‘Kula’da Değerli Zamanlar’ projesi kapsamında gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Vali Deniz ve beraberindekiler, kurslara katılan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek öğrencilerin kurslarına eşlik etti. Portatif havuzda açılan yüzme kursu, tiyatro, futbol ve resim kurslarını ziyaret eden Vali Deniz, kurs eğiticilerinden kurslar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ile futbol oynayıp, resim çizimlerini inceleyen Vali Deniz, Selendi’de gerçekleştireceği program için ilçeden ayrıldı. Vali Deniz’in Kula’daki programına, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ve İlçe Spor Müdürü İbrahim Özel eşlik etti.
Manisa Valisi Ahmet Deniz, Bir Dizi Ziyaretler Ve Temaslarda Bulunmak İçin Kula’ya Geldi.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, beraberindeki heyet ile birlikte Kula’da bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Kula Belediyesi Ek hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yapan Vali Deniz, Kula’da kurulması planlanan karma deri ve organize sanayi bölgesi ile ilgili müteşebbis heyeti ile bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra ilçede hayata geçirilen ‘Kula’da Değerli Zamanlar’ projesi kapsamında gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Vali Deniz ve beraberindekiler, kurslara katılan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek öğrencilerin kurslarına eşlik etti. Portatif havuzda açılan yüzme kursu, tiyatro, futbol ve resim kurslarını ziyaret eden Vali Deniz, kurs eğiticilerinden kurslar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ile futbol oynayıp, resim çizimlerini inceleyen Vali Deniz, Selendi’de gerçekleştireceği program için ilçeden ayrıldı.

Vali Deniz’in Kula’daki programına, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ve İlçe Spor Müdürü İbrahim Özel eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.