Vali Deniz, MUDER’i ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2019 - 12:30, Güncelleme: 11.06.2019 - 12:30
 

Vali Deniz, MUDER’i ağırladı

Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) Başkanı Osman Güreser ve yönetimi, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, Manisa’da bulunan misafir öğrencilerle ilgili bilgi verdi. Dernek olarak Manisa’da misafir öğrencilerin ihtiyaçları ve şehre...
Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) Başkanı Osman Güreser ve yönetimi, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, Manisa’da bulunan misafir öğrencilerle ilgili bilgi verdi. Dernek olarak Manisa’da misafir öğrencilerin ihtiyaçları ve şehre adapte olmalarında yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden MUDER Başkanı Osman Güreser valilik tarafından sağlanan destekler için teşekkür etti. 40’a yakın başarılı misafir öğrenci için 1. dönemde valilik tarafından bir defaya mahsus verilen maddi desteğin 2. dönemde de verilmesini talep eden Dernek Başkanı Güreser’in talebi Vali Deniz tarafından olumlu karşılanarak gerekli incelemeler için vali yardımcısına talimat verildi. Farklı ülkelerden gelen misafir öğrencilerin Türkiye’nin gönül elçileri olduğunu ifade eden Vali Deniz, “Öğrencilerimiz, İlimizde bizlerin misafiridir. Toplumumuzda da misafirlere önem verilir. Bu sebeple öğrencilerimizin ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek, onlara sahip çıkmak bizlerin görevidir.” dedi. Vali Deniz’i ziyaret eden MUDER Başkanı Osman Güreser’e derneğin yönetim kurulu üyeleri Muhammet Yılmaz ve Mehmet Yaşar da eşlik etti.
Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) Başkanı Osman Güreser ve yönetimi, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, Manisa’da bulunan misafir öğrencilerle ilgili bilgi verdi. Dernek olarak Manisa’da misafir öğrencilerin ihtiyaçları ve şehre...

Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) Başkanı Osman Güreser ve yönetimi, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, Manisa’da bulunan misafir öğrencilerle ilgili bilgi verdi.

Dernek olarak Manisa’da misafir öğrencilerin ihtiyaçları ve şehre adapte olmalarında yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden MUDER Başkanı Osman Güreser valilik tarafından sağlanan destekler için teşekkür etti. 40’a yakın başarılı misafir öğrenci için 1. dönemde valilik tarafından bir defaya mahsus verilen maddi desteğin 2. dönemde de verilmesini talep eden Dernek Başkanı Güreser’in talebi Vali Deniz tarafından olumlu karşılanarak gerekli incelemeler için vali yardımcısına talimat verildi.

Farklı ülkelerden gelen misafir öğrencilerin Türkiye’nin gönül elçileri olduğunu ifade eden Vali Deniz, “Öğrencilerimiz, İlimizde bizlerin misafiridir. Toplumumuzda da misafirlere önem verilir. Bu sebeple öğrencilerimizin ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek, onlara sahip çıkmak bizlerin görevidir.” dedi.

Vali Deniz’i ziyaret eden MUDER Başkanı Osman Güreser’e derneğin yönetim kurulu üyeleri Muhammet Yılmaz ve Mehmet Yaşar da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.