Vali Deniz polis teşkilatını ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2019 - 14:14, Güncelleme: 10.04.2019 - 14:14
 

Vali Deniz polis teşkilatını ağırladı

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, personeli ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.İl Emniyet Müdürü Bilgiç, 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle müdür...
Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, personeli ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.İl Emniyet Müdürü Bilgiç, 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, kendilerini kabul ettiği için Vali Deniz’e teşekkür etti. Bilgiç, “174. yılımız nedeniyle, 200 yıla yakın bir kültürle, İçişleri Bakanlığına bağlı olarak genel müdürlük bazında kılık kıyafet, teçhizat, iletişim ve teknolojik yenilikler ile kapasiteli bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” dediVali Deniz de polis teşkilatının 174. yılını kutlayarak, “Bütün kurumlarımızda olduğu gibi emniyet teşkilatımızda araç gereç donanım bilgi birikimi teknolojik olarak baktığınızda gerçekten kendini çok yenilemiştir. Dünyada örnek olarak gösterilen kurumlardan birisi, canla başla mücadele ediyorlar. Son yıllarda yapılan güven anketlerine baktığımız zaman çok üst düzeyde, halkın güvenini kazanmak güzel bir şey” dedi.Vali Deniz, gayretli ve özverili çalışmaları nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve personeline teşekkür ederek kitap hediye etti.
Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, personeli ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.İl Emniyet Müdürü Bilgiç, 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle müdür...

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, personeli ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Bilgiç, 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, kendilerini kabul ettiği için Vali Deniz’e teşekkür etti. Bilgiç, “174. yılımız nedeniyle, 200 yıla yakın bir kültürle, İçişleri Bakanlığına bağlı olarak genel müdürlük bazında kılık kıyafet, teçhizat, iletişim ve teknolojik yenilikler ile kapasiteli bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi

Vali Deniz de polis teşkilatının 174. yılını kutlayarak, “Bütün kurumlarımızda olduğu gibi emniyet teşkilatımızda araç gereç donanım bilgi birikimi teknolojik olarak baktığınızda gerçekten kendini çok yenilemiştir. Dünyada örnek olarak gösterilen kurumlardan birisi, canla başla mücadele ediyorlar. Son yıllarda yapılan güven anketlerine baktığımız zaman çok üst düzeyde, halkın güvenini kazanmak güzel bir şey” dedi.

Vali Deniz, gayretli ve özverili çalışmaları nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve personeline teşekkür ederek kitap hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.