Vali Deniz’den su tasarrufu çağrısı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2019 - 11:56
 

Vali Deniz’den su tasarrufu çağrısı

Devlet Su İşleri (dsi) 22. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, Vatandaşlardan Şartlar Ne Olursa Olsun Suyun Her Zaman Tasarruflu Kullanılmasını İstedi.
Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, vatandaşlardan şartlar ne olursa olsun suyun her zaman tasarruflu kullanılmasını istedi. Vali Ahmet Deniz, DSİ 22. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Şube Müdürü Gazi Mutluoğlu’ndan kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Şube Müdürü Mutluoğlu tarafından Vali Ahmet Deniz’e Marmara Gölü’nde geçen yıl yüzde 1,2 olan doluluk oranının şu an yüzde 7,2, Demirköprü Barajında yüzde -0,5 olan doluluk oranının şu an yüzde 0,7, Avşar Barajında yüzde 3 olan doluluk oranının şu an yüzde 11,6, Sevişler Barajında yüzde 40,2 olan doluluk oranının şu an yüzde 58,3, Buldan Barajındaki yüzde 7,9 olan doluluk oranının şu an yüzde 2,1 olduğu bilgisi verildi. Barajlardaki doluluk oranına bakılmaksızın vatandaşların gerek kişisel kullanımda gerekse tarımsal alanlarda suyu tasarruflu kullanması gerektiğini vurgulayan Vali Deniz, “Yapılan bilimsel çalışmalarda 2050’li yıllarda su sebebiyle savaşların çıkabileceği belirtiliyor. Böylesine önemli ve kıt bir kaynağın en tasarruflu şekilde kullanılması gerekli. Vatandaşlarımızın da bu noktada gerekli özeni göstereceğine inanıyorum” dedi.
Devlet Su İşleri (dsi) 22. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, Vatandaşlardan Şartlar Ne Olursa Olsun Suyun Her Zaman Tasarruflu Kullanılmasını İstedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, vatandaşlardan şartlar ne olursa olsun suyun her zaman tasarruflu kullanılmasını istedi.

Vali Ahmet Deniz, DSİ 22. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Şube Müdürü Gazi Mutluoğlu’ndan kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Şube Müdürü Mutluoğlu tarafından Vali Ahmet Deniz’e Marmara Gölü’nde geçen yıl yüzde 1,2 olan doluluk oranının şu an yüzde 7,2, Demirköprü Barajında yüzde -0,5 olan doluluk oranının şu an yüzde 0,7, Avşar Barajında yüzde 3 olan doluluk oranının şu an yüzde 11,6, Sevişler Barajında yüzde 40,2 olan doluluk oranının şu an yüzde 58,3, Buldan Barajındaki yüzde 7,9 olan doluluk oranının şu an yüzde 2,1 olduğu bilgisi verildi. Barajlardaki doluluk oranına bakılmaksızın vatandaşların gerek kişisel kullanımda gerekse tarımsal alanlarda suyu tasarruflu kullanması gerektiğini vurgulayan Vali Deniz, “Yapılan bilimsel çalışmalarda 2050’li yıllarda su sebebiyle savaşların çıkabileceği belirtiliyor. Böylesine önemli ve kıt bir kaynağın en tasarruflu şekilde kullanılması gerekli. Vatandaşlarımızın da bu noktada gerekli özeni göstereceğine inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.