Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz engelli bireylerle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2019 - 14:22, Güncelleme: 07.02.2019 - 14:22
 

Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz engelli bireylerle buluştu

Manisa Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, vali yardımcıları ve kaymakamların eşleriyle birlikte Alaşehir’e giderek engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz ve beraberindekiler Alaşehir Kaymakamı Abdullah...
Manisa Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, vali yardımcıları ve kaymakamların eşleriyle birlikte Alaşehir’e giderek engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz ve beraberindekiler Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un eşi Duygu Uçgun’un ev sahipliğinde ilk olarak Özel Mutlu Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Kurum sahibi Fahrunnisa Funda Kandemir ve kurum müdürü Ayşe Eğercioğlu, çalışmaları ve eğitim gören engelliler hakkında bilgi verdi. Burada Olcay Deniz, engelli gençler ve çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.Olcay Deniz ve beraberindekiler daha sonra Özel Alaşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada da kurum sahibi Jale Kayıhan ve kurum müdürü Demet Demirtan kurumun işleyişi ve eğitimleri hakkında bilgi aktardı.Engelli gençler ve çocuklar kendileriyle yakından ilgilenen Olcay Deniz’e sarılarak sevgilerini gösterdi.
Manisa Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, vali yardımcıları ve kaymakamların eşleriyle birlikte Alaşehir’e giderek engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz ve beraberindekiler Alaşehir Kaymakamı Abdullah...

Manisa Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, vali yardımcıları ve kaymakamların eşleriyle birlikte Alaşehir’e giderek engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.

Vali Deniz’in eşi Olcay Deniz ve beraberindekiler Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un eşi Duygu Uçgun’un ev sahipliğinde ilk olarak Özel Mutlu Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Kurum sahibi Fahrunnisa Funda Kandemir ve kurum müdürü Ayşe Eğercioğlu, çalışmaları ve eğitim gören engelliler hakkında bilgi verdi. Burada Olcay Deniz, engelli gençler ve çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Olcay Deniz ve beraberindekiler daha sonra Özel Alaşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada da kurum sahibi Jale Kayıhan ve kurum müdürü Demet Demirtan kurumun işleyişi ve eğitimleri hakkında bilgi aktardı.

Engelli gençler ve çocuklar kendileriyle yakından ilgilenen Olcay Deniz’e sarılarak sevgilerini gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.